Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fără cap şi fără coadă

Kasu-neee! :X Da, iubesc la NEBUNIE felul tau de a scrie si sunt multe faze super comice aici. O ador pe Selena(care imi aduce aminte de Selena Gomez =)) ), dar si bibliotecarul e simpatic. (Eh, dar tu stii asta de dinainte, doar ti-am mai spus..:> Sau nu?)
Bun, bun, repet, ador felul tau de sa scrie, dar tot trebuie sa te "Critic"
1. E super-musai sa pui titlu. Extra-musai, cum vrei sa o luam. Din cauza faptului ca nu are titlu, (de fapt are, dar punctele nu reprezinta ceva) ficul tau (care ma face sa rad mereu si care ar trebui sa fie citit ) este ocolit. Din moment ce ai imbinat fantastic cu real, poti sa dai un titlu care sa sugereze asta. Hmm... " Credinta in ireal"....Bun, recunosc, nu prea am idei. Dar trebuie titlu.
2. Renunta la emoticonuri cand scrii un fic.(chiar daca emoticonurile alea sunt super dragute :X) Nu dau deloc bine intr-un fic, ii strica rau imaginea.

Atat :)) Vreau sa ii las pe altii sa comenteze daca vor gasi ceva. Eu raman in umbra si ma delectez cu ficul tau, pe care il ador.
Iti iau bomboane daca pui mai repede capitolul II :X :>
Am revenit. Am avut o perioada in care nu am reusit sa stau pe niciun forum, respectiv animezup. Sper sa nu existe vreo problema 4
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.

Răspunsuri în acest subiect
RE: ..................................... - de Juneko - 15-03-2011, 11:18 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)