14-03-2011, 11:10 PM
buna, mersi ca mi-ai spus si in ceea ce priveste ca l-ai facut in graba se cunoaste... am sa incerc sa nu fiu chiar dura, dar intelege ca doresc doar ca tu sa te perfectionezi dear:* deci sa incepem:
ideea e interesanta, titlu imi place, vezi lucruri pozitive si greseli nu am vazut, defapt nici nu cred ca am fost atenta:))...imi place partea cu fratele santajist si ca cei doi nu se inteleg, deci cred ca vor fi cei mai amuzanti din toata povestea ta=)) Nu stiu cu ce sa incep, dar voi incepe cu ceva...
mama cat dialog ai!!O_O prea mult si uneori cam sec
iti zic ceva, eu cred ca ai sa te incurci in numele fetei si a fratelui, iti sugerezi sa schimbi unu din ele....
pai cam atat, sper ca nu te-am suparat, dar vreau sa te perfectionezi stiu ca poti. Astept next si te rog sa ma anunti si pe mine de next. Nu o lua in nume de rau cu ficul. Spor la scris si Bye.
ideea e interesanta, titlu imi place, vezi lucruri pozitive si greseli nu am vazut, defapt nici nu cred ca am fost atenta:))...imi place partea cu fratele santajist si ca cei doi nu se inteleg, deci cred ca vor fi cei mai amuzanti din toata povestea ta=)) Nu stiu cu ce sa incep, dar voi incepe cu ceva...
Citat:Aceasta este povestea de viata a unei persoane de 14 ani, mai precis, a mea, o fata obisnuita si nu prea cu parul saten-roscat si careia nu ii place sa se fardeze ca alte fete, sunt mai mult genul sport de si nu am note excelente nici la acea materie ,sunt de nota 8 la toate. Apropo numele neu este Niky.Da inceputul e cam la pamant, "o fata obisnuita si nu prea cu parul saten-roscat" eu zic ca mai bine era "o fata obisnuita si cu parul de un roscat spre saten" imi place ca e o persoana modesta. stii faza cu numele spus chiar de fata am facut-o si eu si nu e bine:)) trebuia sa ii spui numele intr-un dialog, sa ne tii putin in suspan in privinta fetei;)
mama cat dialog ai!!O_O prea mult si uneori cam sec
Citat:-Lasa asta, unde e aparatul?Era mai bine o vorbire indirecta:P " mai intreb odata de aparatul foto, iar fratele meu mic si enervant ma ruga sa nu ii fac acea minunata poza, dar prea tarziu. Paparazzi-ul din mine si-a facut treaba" vezi? si era si putina descriere, ca am ajuns si la ea..unde e? a papat-o pisica sau catelu? nu ai descriere:sry: pune descriere, poate te intrebi ce puteai descrie, iti zic eu..sentimentul de dor fata de tata, adica e plecat mai mereu, fata nu sufera? axeazate pe sentimente. tu ai in poveste dilaog pe primul loc, naratiune pe locul doi; ar trebui sa fie invers: naratiunea si descrierea pe primu loc si dialogul pe locul doi.
-Nu! stai ! dar prea tarziu ii facusem deja poza.
iti zic ceva, eu cred ca ai sa te incurci in numele fetei si a fratelui, iti sugerezi sa schimbi unu din ele....
pai cam atat, sper ca nu te-am suparat, dar vreau sa te perfectionezi stiu ca poti. Astept next si te rog sa ma anunti si pe mine de next. Nu o lua in nume de rau cu ficul. Spor la scris si Bye.