am venit si eu aici a doua oara pe ziua de azi:)), te chinuie talentul..mersi mult ca mi-ai spus esti o scumpa. sa incepem, acest nou capitol e dinamic si minunat..sa inteleg ca vei povesti un capitol din perspectiva Sakurei, altul din perspectiva lui Sasuke,bun. ai avut descriere si totul se imbina frumos, greseli nu exista. waw ce surpriza are sasuke si ce reactie...nu pot sa cred..insuratoare? cu una care nu o cunoaste, dar lo mancat limba sa ii spuna mamei sale ca o iubeste pe rozalie, si femeia stie sa profite. mi-au placut urmatoarele faza:))
cam atat am avut de spus, astept next si te rog sa ma anunti. spor la scris si bye.
Citat:Viitoare ce? Doamne Dumnezeule. Deci asta era surpriza?! Eu ma asteptam la o noua masina, orice, dar nu la o femeie. Da, a fost o surpriza, insa una deloc placutada si eu ma gandeam la o masina:)) sau o excursie...a zis bine o surpriza neplacuta sau si mai bine spus, cosmar:))
Citat:Cat de batut in cap sa fi incat sa-i aranjezi o casatorie fiului tau cu o persona cu care abea i-ai facut cunostinta?! Nu mai suntem de mult in perioada in care casatoriile aranjate erau ceva obisnuit.foarte batut in cap trebuie sa fii:)) nebun cu alte cuvinte, si se pare ca ei nu stiu ca a trecut acea epoca, ii anuntam noi acum, pffffff...
Citat:Eu atunci cum ar trebui sa fiu?sasuke ar trebui sa scoata foc pe gura si fum pe nari:)) ca un dragon...
cam atat am avut de spus, astept next si te rog sa ma anunti. spor la scris si bye.