Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kisaeng

Capitolul IV +18

Sakura

Dupa ce Pein pleaca, stau asa cateva minute pana cand in incapere intra o servitoare care avea in jur de douazeci- douazeci si cinci de ani, cu parul negru prins intr-un coc la spate, cu ochii caprui, cu o rochie albastra cu negru si imi spune sa ma imbrac cu ea.
Eu o rog sa iasa din camera deoarece imi era rusine sa ma dezbrac in fata cuiva chiar daca acea persoana era femeie. Aceasta se inclina si iese din camera lasandu-ma singura. Inainte de a pleca imi spune sa o chem cand sunt gata. Dau din cap afirmatic iar servitoarea iese.
Dupa ce a iesit am mai stat cateva secunde, dupa care am inceput sa ma dezbrac de haine si am luat rochia albastra din matase.
Imi venea destul de bine in rochie albastra si desi eu eram obisnuita cu rochii in multe culori iar aceasta era mai simpla dar imi placea si ma hotarasem , daca ma va lasa sa plec, sau nu ma va omor ca o sa-mi iau si rochii din acestea.
Dupa ce ma imbrac o strig iar aceasta intra in camera cu o cutiuta din lemn de ciresc, cred, dupa care imi spune sa ma pun jos iar ea se pune in fata mea.
Deschide cutia iar in ea erau o oglinda, un pieptene din jad si cateva ornamente.
Incepe sa-mi piaptene parul meu roz si lung, dupa care lua o floare care ziceai ca-i adevarata si mi-o prinse in par.
-Gata domnita!spuse servitoarea. Doresti sa te uiti in oglinda?
-Da... raspund eu cam speriata nestiind de ce sunt aranjata si imbracata. In mintea mea ma gandeam ce ar dori acest barbat de la mine si cine stie ce ganduri are sau ce s-o fi intamplat cu Hina mea...
Aceasta se puse in fata mea si tiu oglinda cat eu ma admiram in ea. Observ ca saraca fata nu mai putu sa mai tina oglinda si ii spun un simplu multumesc dupa care ii spun sa lase oglinda jos si sa ma conduca la Pein.
Ea incuvinta din cap dupa care ma ruga sa o urmez.
Parasesc incaperea si iesim in curtea casei unde observ ca acea casa era mai mult un palat foarte mare si foarte frumos care ma facu sa ma gandesc daca acest barbat pe care eu il credeam un talhar nu o fi vreun rege.
Dupa ce mergem prin curea palatului ce era una imensa ajungem in fata unui apartament ce semana mai mult cu jumatate din palatul lui Sasuke.
Servitoarea ii spuseunei servitoare ce cred ca anunta pe Pein cine il vizita ca a sosit domnita.
-Maiestate, a sosit o domnita!
-Sa intre!
-Intra! spuse servitoarea care se uita de sus la mine si cine stie ce gandea?!
Urc treptele foarte incet deoarece nu eram foarte nerabdatoare s il vad.
Dupa ce ajung in fata usii servitoarea imi deschide usa iar eu intru pe ea.
Baiatul era asezat la o masa din lemn iar pe ea se afla mancare.
Cand ma vazu imi facu semn sa ma asez iar eu ma indrept putin sfioasa spre locul indicat.
Cand baiatul o vazu asa sfioasa chicoti dupa care ii spuse ca ar trebui sa fie mai degajata ca nimeni nu o mananca.
-Hai, mamanca, o indemna baiatul,cred ca ti-e foame.
-Nu imi este foame... dar as vrea sa te intreb ceva.
-Te ascult!
- Pai... eu as vrea sa stiu.. daca ma vei lasa sa plec si unde este prietena mea.
-Nu si prietena ta este aici si e bine.
Fata cand auzi raspunsul baiatului care era de un calm nemaivazut fu putin panicata dar incerca sa isi ascunda aceasta panica.
-Fii calma caci aici numic nu-ti va lipsi tie si copilului tau care din cate cred este al lui Sasuke care acum nici nu il doare de tine sau de el.
Fata lasa capul in jos cand vazu ca el stia si se intreba de unde stie toate aceste lucruri dureroase.
-Te intrebi de unde stiu? Is vrajitor....si incepu sa rada.Iti voi spune de unde stiu.Toate lumea stiu si eu cum sunt un rege care are spioni stie si ce mananca la cina.
Dar acum am eu o intrebare.
-Spune te rog.
-Inainte sa-ti spun ca sunt rege parca erai mai ingamfata...Si in afara de asta te-ai hotarat?
-In legatura cu ce?
-Daca vrei sau nu.
-Sigur ca vreau .
-Si cand ai dori?
-Daca se poate chiar acum.
-Chiar acum?!spuse Pein mirat
-Da, de ce?e vreo problema?
-Pai daca se casatoreste un rege trebuie sa aiba totul pregatit deoarece trebuie sa fie o nunta mare si trebuie sa invit toti sefii de trib si ale regatelor.
-Da cine a spus ceva de nunta?
-Da tu la ce te refereau?Sper ca nu la parasirea noi tale case.
-Nu, nicidecum la asta nu ma refeream.spuse Sakura care nu se gandea deloc la nunta.
-Se vede...spuse el
-Da, asa este.
-...ca nu te gandeai deloc la nunta.
-Nu...nu este asta....bine asa este ...nu ma gandeam deloc la nunta si tu chiar ma iubesti?
-Nu... doar te plac si acum ma gandesc ca m-am cam grabit cu nunta si mai bine ar trebui sa ne cunoastem si apoi sa vedem daca iese ceva. Deci, ce parere ai?
-Da.. spuse Sakura care se gandi sa-i dea o sansa deoarece nu are nimic de pierdut si oricum poate se va indragosti si ea de el daca el deja a facut-o.
-Cred ca esti obosita.Duite si te culca.
Fata pleca spre noua ei casa dar inainte de a intra se uita la luna cea frumoasa care statea ca o regina printre supusii ei, stelele .
Dupa care intra in casa si se baga in pat deoarece era extenuatadupa ziua de azi.
Sakura adormi cu gandul la Pein care si desi parea rece si distant cu ea era cald si dulce.
A doua zi veni repede iar floricica se scula la ora 05:45, se imbraca cu o rochie alba cu dungi albastre si iesi afara unde il vazu pe Pein singur privind cerul care inca mai era instelat.
Sakura se apropie de baiat si il saluta.
Acesta facu acelasi lucru dupa care o indreba daca ar dori sa il insoteasca intr-o plimbare iar aceasta accepta bucuroasa.

Hinata:

Eu stateam intr-o camera si muream de plictiseala pana cand in care isi facu aparitia o servitoare cu o rochie roz si imi spuse sa ma imbrac cu ea.
Facu cum mi se spune sau mai bine zis porunci dupa care imi cere sa o urmez.
De felul meu i-as fi zis vreo doua dar mai bine ma abtin cat timp ies din acea camera de tortura dupa parerea mea.
Cand ajungel la destinatie cu stupoare observ ca este o alta camera si ma gandesc ca aceasta poate chiar o fi de tortura.
Servitoare imi facu semn sa intru dar eu dadeam inapoi pana cand ma impinse si ajunsem in camerain patru labe decat in doua.
In camera se afla un baiat blond care cand ma vazu incepu sa rada in hohote iar eu nervoasa ma ridic si incep sa tip la el sa nu mai rada. Acesta cand ma vazu asa nervoasa se opri cu greu din ras si deveni serios.
Se uita la mine sau mai bine zis la formele mele si schita un zambet dupa care spuse servitorilor sa plece si sa nu il deranjeze nimeni . Dupa ce plecara vrusem si eu sa plec dar acesta ma opri.
-Tu draga poti sa ramai daca vrei sau mai bine spus esti obligata sa ramai caci in seara asta am planuri cu tine.
-Ce pacat... caci nuci unul din planurile mele nu te includ pe tine!
-Ehh.. iti schimb eu planurile, mai exact din acest moment toate planurile tale ma includ pe mine.
Dupa aceste vorbe incepu sa o sarute si incet incet si dezbraca.
Hinata era indragostita de Deidara din copilarie cand el era fiul unui bogat ministru si ea servea ceai.
Fata se impotrivi la inceput dar apoi numai.
Vazand Deidara ca Hinata nu se mai impotriveste se opri .
- Acum de ce nu te mai impotrivesti?
-Oricat m-as impotrivi puterea mea nu se compara cu a ta iar daca tu vrei acel lucru eu nu pot sa fac absolut nimic pentru a te opri.
-Dar macar ai incerca.
-Si daca tu doresti sa ma faci a ta nu o sa ma impotrivesc.
-De ce?
-Pentru ca te iubesc!
Dupa ce ii spuse asta baiatul se dadu jos dupa ea.
-Nu mai continui?
-Nu.
-De ce?
-Sa te fac sa ma implori sa continui!
-Bina, nu continua.
Dar cand vru sa se imbrace baiatul o prinse si o intinse din nou in pat dandu-i jos sutienul.
Incepu sa-i linga sfarcurile care se intarira instantaneu apoi sa i le muste dupa care o saruta si in acelasi timp ii mangaia si sanii mari.
Dupa ce se satura de sarutat se opri ii da chilotii jos si incepe sa o linga, fata scotand gemete de placere. Dupa ce termina si cu aceasta joaca de copii si vazand cat de excitata e fata isi dadu boxeroii jos si incepu sa faca miscari de dute-vino salbatice. Dpua o ora si jumatate fata se imbracara cu greu din cauza durerii si hotara sa se plimbe.

Sakura

Ma plimbam cu Pein prin gradina si observam ca cu cat inaintam cu atat fundul gradii nu se mai ivi. Pein se opri si ma ruga sa imi inchid ochii si sa nu ii deschis.
Inchid ochii si ii aud pasii pe iarba moale a primaverii cum se indeparta de mine. Stau asa cateva clipe pana aud un " deschide ochii" iar eu ii deschid si observ ca in mana avea un bujor ald cu roz de o frumusete rara.
Mi-l da iar eu sa ii arat ca ii multumesc il sarut usor pe obraz. Avea pielea fina si alba. Ma gandesc de unde stie ca mie imi plac bujorii? Nu conteaza de unde stie ci doar ca stie.
Se insera iar noi tot nu ajunsesem in fundul gradii iar eu ma gandeam cat de mare putea fi acea gradita si acel palat. Auzisem de o asa gradina in povestile pe care le spuneau fetele cu care mi-am petrecut copilaria ca gisaeng. Si cica printul de atunci si cred ca regele de acum este foart frumos si vad ca Pein asa este.

Dupa o luna in care mereu radeam , ne plimbam si stateam alaturi de Pein a venit momentul nasterii.
-Impinge domnita!imi spune una dintre asistente. Doctorii nu aveau voie sa asiste la nasteri.
Dupa mult chinuri aud plansetul copilului care era o fetita micuta.
A, da, am uitat sa va spun ca Hinata a ramas insarcinata si peste o luna se va casatori cu Deidara.
Si in tot acest timp cat mi l-am petrecut cu Pein m-am indragostit.
Si ii voi spune si poate daca mai e indragostit ma voi casatori cu el si voi deveni regina Sillei.

rochia sakurei atunci cand s-a dus la masa:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...22&bih=405

rochia Hinatei cand s-a dus la Deidara:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...h:1&itbs=1

rochia Sakurei cand se plimba prin gradina:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...22&bih=405

Răspunsuri în acest subiect
Kisaeng - de Sho-Yo - 19-02-2011, 09:45 PM
RE: Kisaeng - de Kazuki - 20-02-2011, 09:56 AM
RE: Kisaeng - de Sho-Yo - 20-02-2011, 09:59 AM
RE: Kisaeng - de Sho-Yo - 21-02-2011, 10:30 AM
RE: Kisaeng - de Sho-Yo - 27-02-2011, 11:27 AM