13-03-2011, 07:25 PM
Buun, am inceput si eu sa iti citesc ficul si pot sa recunosc ca imi place ideea, chiar daca la un moment dat am avut impresia ca e ceva asemanator intr-un film sau intr-un alt anime. Poate a fost doar o impresie.
Trebuie sa remarc ca ai unele greseli de ortografie, cum ar fi :"debea". Suna cam taraneste, nu stiu cum sa ma exprim. Ar putea fi inlocuit cu "abia"
In rest, nu cred ca ai greseli :)
Dupa gestul familiar si dupa faza cu presa, ori e vorba de tatal sau, ori o alta ruda foarte apropiata, cum ar fi unchi sau frate mai mare.
Nu ma pot pronunta clar asupra ficului, insa primele impresii sunt pozitive ;) Am sa citesc pana la capat si am sa incerc sa comentez de fiecare data. :D Astept continuarea!
Trebuie sa remarc ca ai unele greseli de ortografie, cum ar fi :"debea". Suna cam taraneste, nu stiu cum sa ma exprim. Ar putea fi inlocuit cu "abia"
In rest, nu cred ca ai greseli :)
Dupa gestul familiar si dupa faza cu presa, ori e vorba de tatal sau, ori o alta ruda foarte apropiata, cum ar fi unchi sau frate mai mare.
Nu ma pot pronunta clar asupra ficului, insa primele impresii sunt pozitive ;) Am sa citesc pana la capat si am sa incerc sa comentez de fiecare data. :D Astept continuarea!
Am revenit. Am avut o perioada in care nu am reusit sa stau pe niciun forum, respectiv animezup. Sper sa nu existe vreo problema
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.