13-03-2011, 12:26 AM
Ok, ok. :]]
Mi-am adus aminte de niste faze ce s-au intamplat la ora de engleza.
Deci:
Nimeni nu o prea suporta pe profa de engleza. Nu stiu de ce, dar dehh. Ne distram la fiecare ora. Asa si noi avem un coleg in clasa care e destul de sarit de pe fix. Totdeauna face chestii amuzante la ora de engleza si profa totdeauna se enerveaza. De multe ori ii da si cate un 2 dar pe el nici nu-l intereseaza. Daca ia un 5 el se bucura. Ok, sa revenim.
Intre profa in clasa [ aia e punctuala.. la fix ii in clasa O.O ] si colegul nostru era in fata clasei si se trezeste el :
Elev - Kick Butowski! b-) [ sau cum s-o scrie]
Prof. - Treci in banca de nu iti pun 2!
Si incepe clasa sa rada. :]]
Pe moment a fost amuzant dar acum nu mi se pare chiar asa.. funny.
Ok, alta faza, tot la ora de engleza cu acelasi coleg.
Prof. - Ia zi ce lectie am avut pentru azi?
Elev. - Pagalu'!
Prof. - Mai! Zi ce lectie am avut pentru azi!
Elev. - Uite papagalu'! * si arata cu degetu' pe sus * E mare si rosu'! E mare si rosu'!
Ceilalti. -
Ce-i drept, ne cam enerveaza baiatu' ca profa se razbuna pe toti, dar ne amuza la fiecare ora. Faza ciudata e ca numai la ora de engleza il apuca. :]]
Mi-am adus aminte de niste faze ce s-au intamplat la ora de engleza.
Deci:
Nimeni nu o prea suporta pe profa de engleza. Nu stiu de ce, dar dehh. Ne distram la fiecare ora. Asa si noi avem un coleg in clasa care e destul de sarit de pe fix. Totdeauna face chestii amuzante la ora de engleza si profa totdeauna se enerveaza. De multe ori ii da si cate un 2 dar pe el nici nu-l intereseaza. Daca ia un 5 el se bucura. Ok, sa revenim.
Intre profa in clasa [ aia e punctuala.. la fix ii in clasa O.O ] si colegul nostru era in fata clasei si se trezeste el :
Elev - Kick Butowski! b-) [ sau cum s-o scrie]
Prof. - Treci in banca de nu iti pun 2!
Si incepe clasa sa rada. :]]
Pe moment a fost amuzant dar acum nu mi se pare chiar asa.. funny.
Ok, alta faza, tot la ora de engleza cu acelasi coleg.
Prof. - Ia zi ce lectie am avut pentru azi?
Elev. - Pagalu'!
Prof. - Mai! Zi ce lectie am avut pentru azi!
Elev. - Uite papagalu'! * si arata cu degetu' pe sus * E mare si rosu'! E mare si rosu'!
Ceilalti. -
Ce-i drept, ne cam enerveaza baiatu' ca profa se razbuna pe toti, dar ne amuza la fiecare ora. Faza ciudata e ca numai la ora de engleza il apuca. :]]