Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#4
[center]Capitolul 2[/center]

- Ai ceva ideii pentru viitoarele piese? Ma intreba Hidan, in timp ce stateam in camera mea, ascultand Shaggy - Sexy Lady.
Ma aplec in fata spre arginitiu - Hidan mereu isi dadea parul pe spate - si ii suflu in fata fumul de la iarba, care fumam in camera mea. Eram toti cu exceptia lui Yahiko - era cu iubita plecat pentru o saptamana la mare - si a lui Ary, care era pedepsita, ca a batut-o pe parasuta aia de Hinata. Din cate mi-a spus Gaara, cica s-a dat la el si satena - Ary - a vazut-o si n-ai treaba. Un Mortal Kombat intre fete de inalta clasa.
- Touché, spun in franceza, fiindca pianistul formatiei nu era bun la aceasta limba straina.
- I-ati dracului franceza si raspunde-mi cu da sau nu, se ratoi usor la mine, facandu-ma sa il apuc de tricoul negru cu o imagine sangeroasa pe el si ochii mei albastri ii priveau pe ai lui purpuri.
- Nu esti Yahiko sa iti raspund la intrebare! Mai o data sa te ratoiesti la mine si iti redecorez toata mecla asta idioata de futalau obsedat de futeala cu toate parasutele existente pe sosele! Marai, facandu-l sa inghita in sec, apoi ii dau drumul, impigandu-l de langa mine.
Roscatul se ridica rapid in picioare, iar ochii sai de culoarea aquamarin, conturati cu negru, ma priveau ingrijorati ca sa nu pornesc pe aici o bataie. Itachi era deja intre mine si pianist, tinand mainile in lateral pentru a ne opri in caz ca saream la bataie. L-am privid pe brunet in ochii sai negri si apoi am oftat, spunandu-i lui Sabaku ca sunt bine si ma asez pe scaunul rotativ de la biroul de langa pat. Ii aud pe baieti ca ei pleaca si cand vreau sa protestez, roscatul isi pune degetul pe buzele mele, facandu-mi cu ochiul.
- Pleci si tu, ii spun calm, luandu-i degetul de pe buzele mele. Ai iubita si nu iti permiti sa o inseli pe Ary, doar sa ma faci pe mine sa ma simt mai bine. Hai du-te la ea si fa-i mai agreabila pedeapsa, mai spun in timp ce il conduceam spre usa de la intrare.
Baiatul ofta si apoi imi spuse ca maine daca vreau sa vin la el sa repetam la instrumente, dar cu mine sa fac vocea unu, chit ca nu vroiam. Mormai ceva, dandu-i de inteles ca voi veni si apoi inchid usa, ducandu-ma in camera mea, incepand sa fac curat pe acolo. Camera mea cu pereti acoperiti cu o gramada de postere cu Cinema Bizarre si un tricou alb cu imaginea lor pe piept pus in rama. De ce? Ca aveam autograf de la toti membri, dar in noua formula, cu Romeo la orga, care era o bunaciune nu alta. Si acum tin minte cum am convins-o pe maicamea sa mergem in Berlin special pentru a asista la un concert de al lor si din prostie am particitap la nu stiu ce concurs de cantat la un bar de karaoke si eu am cantat alaturi de Kushina - roscata m-a pupat tot ca am luat-o si pe ea cu mine - am castigat sa petrec o zi intreaga numai cu ei. Am crezut ca fac cu inima, cand am auzit, dar m-am distrat la nebunie cu ei, iar Yu a fost suprins sa afle ca eram japonez get-beget. Mda, japonez blond cu ochii albastri, dar in ziua de azi numai ma mira absolut nimic. La concert am tipat ca disperatul si am cantat alaturi de ei, ca a doua zi de dimineata eram ragusit de nu aveam treaba. Chiar si dupa o saptamana dupa ce m-am intors inapoi, Yahiko tot facea misto de mine ca am facut serenade sub balconul celor de la Cinema Bizarre si aia au aruncat apa de la frigider peste mine. Nu imi pasa ce spunea portocaliul cu ochii lui straini, aratand ca e fratele geaman a lui Nagato - numai la par nu seamau -, fiindca ma mandream ca tineam corespondenta electronica cu tipi aia hot din trupa si lui Kiro si Yu - ceilalti nu prea au putut sa vina si nici nu am insistat - li s-a indeplinit visul sa vada grandiosul Tokyo. S-au distrat la nebunie, facand o gramada de poze si facandu-si cruci sa afle cati fani au aici, in Tara Soarelui Rasare. Casa, de fapt vila - mama mea era femeie de afacere si profesoara de economie la nu stiu ce Universitate din capitala - mea, a fost plina de rasete si veselie timp de doua saptamani. In alea doua saptamani am cam chiulit de la ore, mai ales ca au venit membri formatiei Devilwish, chiulind si ei de la scoala.
Ma uit la o poza in care eram toti - eu, Yahiko, Ary, Gaara, Kiro, Itachi, Yu si Hidan - razand in hohote, usor bieti sau praf - Hidan era doar intr-o pereche de boxeri - dupa un concert de doua ore de j-rock si j-pop, unde am auzit-o pe Mell, cantereata mea preferata. Oftez si intru pe mess, vazand ca nici un membru al formatiei nu era si cand vroiam sa ies, primesc un buzz mare de la varumiu, care apoi ma intreba ce mai fac. I-am spus ca mi-e somn si am iesit de pe mess, inchizand laptopul. Ma dezbrac, bagandu-ma in pat, doar in boxeri, expunandu-mi corpul cu muschii de felina ce ii aveam, fiindca faceam inot de performanta. Deschid geamul fiindca muream de cald si apoi imi pun in urechi castile de la I-Phone si ma pun sa ascult Cinema Bizarre, adormind pe ritmul melodiei Forever or never...

Dimineata m-am trezit destul de bine-dispus, dar acest lucru se duse repede, cand am vazut ca I-Phone-ul meu a ramas fara baterie. Dupa ce i-am facut spovedania de dimineata, l-am pus la incarcat, in timp ce m-am plecat in baie sa fac minunatul dus de dimineata. Fluieram vesel o melodie copilareasca, in timp ce ma spalam pe corpul transpirat, mai ales azi voi merge la bazin pentru a ma antrena si in plus antrenorul - tatal meu era profesor de sport - il cunostea pe tati si oricand ma primea cu bratele deschise la bazin. Dupa ce am iesit, am mers in camera uscandu-mi parul si imbracandu-ma cu o pereche de pantaloni trei-sfert largi, de un albastru-sters, cu o multime de buzunare. Mi-am luat pe mine un maiou negru, pe trup si simplu. In picioare niste tenisi negri si mi-am bagat intr-un rucsac negru slipul tip-boxeri de baie, casca, ochelarii de apa si clama sa nu imi intre apa in nas. Mi-am luat vechiul meu mobil un Nokia rablagit - rezerva, fiindca mobilul principal era la incarcat.
- Tati, eu am plecat la bazin, in caz ca ma cauta Gaara sau astia, sa le spui sa ma sune pe Nokia, ii spun lu' taicamiu, luand un mar din bucatarie.
- Ai bani? Ai credit? Ai cheile de la casa? Ti-ai luat skaterboard-ul din debara? Ma intreba, curios, iar eu am raspuns un da pentru tot.
Ii iau skaterboard-ul din debaraua de langa usa si ies in strada, pornind spre bazin, vazand si eu lume-noua. In timp ce admiram panorama orasului, era sa intru din greseala intr-o fata de saisprezece ani, cu parul saten, pana la omoplati si ochii caprui-ciocolati.
- Doamne, Minato unde arde? Ma intreba Ary Tse, care era imbracata cu o fustita mini si un tricou, ce ii arata buricul si pe umar avea o geanta din panza.
- Merg la bazin sa inot, ii raspund, mergand pe skater alaturi de ea.
- Tot acolo merg, imi raspunse fara sa fi intrebat.
Am inceput sa povestim mult altele si pe langa mine trecu tanar cu trei ani mai mic decat mine, cu parul negru, facant in spate tepi si doua suvite in fata, scotandu-i in evidenta ochii negri. Tipul purta un maiou alb, usor larg, pentru as ascunde muschi si o pereche de blugi negri, cu lanturi, iar pe la maini bratari din piele si pe degete niste inele de smecher. Prin ureche avea cercei si vorbea la un mobil de ultima generatie. Idiotul asta se lovi din adins de umarul meu si cand am intors capul sa il vad mai bine, se intoarse si el, sa ma priveasca. Am sa aflu eu cine era si ii voi plati cu varf si indesat...

Hidan - Pianistul in devilwish
Yahiko - Vocalistul in Devilwish
Ary Tse - Cateodata voce 2 in Devilwish si iubita lui Gaara
Sasuke Uchiha
Shaggy - Sexy Lady
Cinema Bizarre - Forever or never
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 12-03-2011, 12:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.290 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)