Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

Multumim pt comm >:D<

Capitolul 16

A inceput sa ma sarute si el, insa nu aveam putere, eram practic la pamant. Daca nu ar fi fost el probabil as fi murit acolo. Ce era cu mine acum ? Anki reprezenta mult pentru mine, poate chiar mai mult decat reprezentau bunii mei prieteni din trupa.
Se auzi din senin cum cineva incarca o arma, apoi un glonte trecu prin Anki. Vocea ma facu sa remur din cap pana in picioare. Era acelasi nenorocit de vanator care ma violase cu nepasare, chinuindu-ma. El si varcolacul se cunosteau, din cate mi-am dat seama. Erau dusmani pe deasupra.
Cei doi se transformara, incepand sa se lupte si sa se muste intr-una. Celalalt varcolac caruia Anki ii spusese Inhotep a dat sa ma atace, iar eu m-am ferit, ascunzandu-ma dupa un copac si incepand sa plang. Voiam ca varcolacul meu sa fie bine. I-a sarit in fata, oprindu-l, si si-a infipt cu o placere sadica coltii in gatul sau, sfasiindu-l.
L-a ucis, dupa care a revenit la forma sa initiala. L-a intrebat cat de batran e si a spus ca e foarte batran, apoi mi-a spus o povestioara despre viata sa si cum l-a cunoscut pe Inhotep. M-a mirat faptul ca si el fusese violat de acel varcolac. Am inceput sa tremur, aducandu-mi aminte de ura cu care ma lovise si violase.
Am intrat apoi intr-un lac termal, incepand sa ma spele de murdaria ce imi acoperea si ii acoperea si lui trupul, dupa care isi continua povestirea. Ne-am intors putin mai tarziu in tabara si si-a pansat trupul ranit, dupa care ne-am privit unul pe altul si a spus :
- Un timp, orice atingere mai intima te va face sa tresari. Ca Yu si Kiro sa nu isi dea seama, incearca sa nu tresari si sa fi speriat tot timpul in jurul lor sau al meu, de fapt langa mine ai dreptul sa fi speriat, ca sunt un monstru, spuse bagandu-se in sacul sau de dormit.
- Nu, nu esti un monstru. Esti un inger, ingerul meu, am spus sarutandu-l usor pe obraz, dupa care mi-am lipit trupul de trupul sau. Dupa ce ne-am urat noapte buna am adormit amandoi.
A doua zi dimineata, am hotarat sa ne intoarcem acasa. Yu se pare ca se trezise cu chef de glume, fiindca m-a ciupit de fund, facandu-ma sa tresar. M-am enervate nespus de tare si m-am aruncat in autocar, insa durerea ce o simteam din partea de jos a chipului era ingrozitoare. Am scancit puternic, dupa care Yu se aseza langa mine si Anki si intreba :
- Ce s-a intamplat intre voi doi azi-noapte ? Strif`, te asezi cam cu dificultate. Anki, mi se pare mie, sau tu faci sex salbatic ? a intrebat mai apoi privindu-mi vanataile de pe fata pe care nu reusisem sa le ascund cu niciun chip.
Am oftat adanc, lasandu-mi capul pe umarul lui Anki si suspinand. Am observat ca Yu se purta mai frumos acum cu varcolacul, multumindu-i ca il salvase, insa simteam o urma de gelozie in vocea sa.
Anki ma apuca discret de mana si stranse incurajator. I-am zambit, dupa care tacerea s-a asternut peste noi. Nu eram in stare sa ii dau explicatii prietenului meu despre ceea ce se intamplase, si nici nu voiam sa o fac.

Dupa cateva ore de mers, am ajuns inapoi in oras. Am facut un dus bine meritat, apoi m-am imbracat si am bagat capul pe usa camerei mele, privind patul. Varcolacul se afla acolo, dormind ca un prunc alaturi de Cerberus al sau. M-am apropiat, m-am lasat pe pat si i-am sarutat buzele dulci tanarului, dupa care lupul scoase un scheunat rugator si l-am sarutat si pe el pe botisorul umed, apoi am iesit din apartament. Desi trecuse ceva timp, durerea din trupul meu inca era destul de mare, obligandu-ma sa ma misc mai atent.
Yu bagase de seama asta, dupa cum vazusem in autocar, si incepu sa ma priveasca mai atent, insa nu mai deschise subiectul despre ceea ce se intamplase cu o zi un urma. M-am asezat la calculator, cautand informatii despre Anki. Am aflat cateva detalii dintr-un razboi unde se pare ca si murise tanarul pentru niste soldati. Tatal sau se parea ca fusese samurai, iar mama sa o tanara printesa.
Aparu Kiro in spatele meu cu o poza de argint noi la ultimul nostru concert, cand eram fericiti cu adevarat : eu, Kiro, Yu, Shin, Romeo si Luminor. Anki aparu somnoros de dupa usa si puse ochii imediat pe poza, se repezi la ea si o atinse, tragandu-i-o din mana, insa il arse si ii dadu drumul. In ultimul moment o prinse in maini si i-o inapoie prietenului meu, dupa care se duse rapid in baie, fara sa spuna nimic.
M-am ridicat de acolo si intrat dupa el. I-am vazut mainile ranite si m-am intristat. L-am privit in ochi si apoi l-am apucat de barbie, tragandu-l usor spre mine si lipindu-mi buzele de ale sale, dupa care i-am luat mana in mana mea si i-am sarutat ranile facute de argint. L-am dezbracat usor de maieu, avand grija sa nu ii provoc durere, fiindca ranile inca nu i se vindecasera. I le-am sarutat usor, trecandu-mi buzele peste ele si dezmierdandu-l pe tanarul nipon.
- Hei, am soptit la urechea sa muscandu-l jucaus de lob, vrei sa iesim undeva ? Doar noi doi, am adaugat mai incet.
Mi-a prins buzele intr-un sarut, dupa care a spus :
- Fac un dus si vin !
I-am zambit si am iesit din baie, reinstalandu-ma la calculator. Kiro a venit in spatele meu si si-a pus mana pe umerii mei, dupa care spuse :
- Anki nu e om, asa e ? Numai pe varcolaci ii arde argintul, a spus incet, lasandu-ma perplex. S-a uitat atent la trasaturile mele ce exprimau doar uimirea si a adaugat mai apoi : Glumeam, frate ! Revino-ti ! mi-a spus izbucnind in ras.
A vazut ca inca eram socat si intreba :
- Serios acum, chiar e ?
- Da, am spus neclintindu-ma. Are 8000 de ani. Bietul Kiro m-a privit fix, ramanand stana de piatra. Dar jura-te ca nu spui nimanui !
- Jur ca nu voi spune, mi-a spus tanarul. Cum e ca varcolac ?
- Cam ca aia din Van Helsing, am raspuns senin. Ba nu, ba nu ! Ca cei din UnderWorld.
- Lucian sau William ? m-a intrebat uimit.
- William, a spus nepasator si prietenul meu cazu pe pat, probabil lesinat. L-am plesnit de cateva ori pana sa isi revina, dupa care s-a trezit. L-am sarutat in varful nasului, asa cum faceam cand faceam cate-o boacana. Ramane intre noi ! am spus mai apoi. A dat afirmativ din cap si am iesit din camera.
Anki tocmai se imbracase, si am iesit amandoi in oras, razand cu pofta. In prezenta lui puteam uita de orice rele ce se intamplasera.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Beatrix LaVey - 11-03-2011, 07:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.688 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 13.118 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.965 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.481 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)