09-03-2011, 04:45 PM
Hmm .. eu oare sunt singură care nu adoră NaNa ? Nu zic că e urât , dar pur şi simplu nu e genul meu .. Nana Komatsu ( Hachi ) mi se pare puţin liberă şi nu ştiu cum să zic .. a umblat cu prea mulţi băieţi , poate nu e un defect , dar e urât . Mai ales să se culce cu un tip , să fie gravidă şi apoi să se îndrăgostească de altul . E prea bizar , ea trebuia să îşi caute fericirea , dar a rămâs cu Takumi acela .. chiar dacă era copilul lui , ea se vede că nu îl mai iubea aşa mult şi trebuia să ştie că dacă ea nu e fericită cu acel bărbat , o să ducă o viaţă mai mult în chin . Aici a mers mult chestia cu " Alege-l pe ăla că e bogat " pentru că de aia l-a ales , iar Nobu .. îmi e milă de el , trăiau în sărăcie , dar fericiţi.
Nana Osaki ?! Mi se pare okey , doar că nici după ea nu mă omor , dar e mai bine decât aceea Hachi , vocea ei e frumoasă şi cred că ea şi-a făcut fericirea în viaţă .
Bine deci .. asta e părerea mea , acest anime nu e pe gustul meu şi asta e , dar sper ca vouă să vă placă
Nana Osaki ?! Mi se pare okey , doar că nici după ea nu mă omor , dar e mai bine decât aceea Hachi , vocea ei e frumoasă şi cred că ea şi-a făcut fericirea în viaţă .
Bine deci .. asta e părerea mea , acest anime nu e pe gustul meu şi asta e , dar sper ca vouă să vă placă
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
With nothing but my pain and the paralyzing agony