Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] [+16]Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata

`ello!
Tocmai voiam sa te intreb cand postezi iar, pentru ca am observat ca nu ai mai trecut de mult pe aici.

Asa..sa incepem cu partea rea: in mare m-ai dezamagit...as putea sa dau copy-paste de pe comentariile anterioare, greselile sunt aceleasi. Bine, probabil ca pana acum nu am observat unele greseli aici pentru ca imi place la nebunie povestea, insa dupa ce am observat anumite greseli la alte ficuri ale tale, arata chiar ciudat sa le regasesc si aici. Nu mai stiu exact la care dintre ficuri, dar stiu sigur ca ti-am mai spus la unul dinte ele parerea mea despre limbajul din exteriorul ficului, spatiul dintre randuri si notarea capitolelor, la asta lucrurile se agraveaza aici, eu chiar credeam ca ai sarit peste un capitol, mai ales ptr ca penultimul capitol era " *** " si ultimul era " " adica nimic, si nu prea avea legatura cu antecedentul (uhm...sper ca intelegi la ce ma refer...). Si...am mai gasit si greseli de tastare, dar astea deja nu se mai pun.

In rest, totul e bine, povestea decurge frumos si intamplarile sunt interesante, imi pare rau daca nu reusesc sa spun exact toate lucrurile frumoase ale acestui fic, dar sunt muuulte lucruri frumoase, si eu am o gramada de teme pentru maine si o raceala de toata frumusetea.

Ne revedem la aripi, laevis,sau drumuri, asta depinde de tine.
Buh-bye>:D<
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata [+16] - de Dark Blue - 08-03-2011, 10:37 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)