Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#27
Capitolul 15


I-am raspuns la sarut, strangandu-l si mai tare in brate, vrand sa il fac una cu persoana mea. Voriam sa devina una cu mine, ca sa il pot apara, sa il fac ca durerea sa uite tot ce a suferit in aceasta seara. Deodata aud un incarcat de arma. Il arunc pe Strify intr-o parte si sunt impuscat in plin de un vanator. Ma dau cativa pasi in spate si mi-am dus repede mana la rana, fiindca din ea, incepu sa se ridice un fum usor, ca si cand ceva imi ardea carnea. Scot cu degete tremurande glondul si ii dau drumul in iarba. Nenorocitul de vanator stia exact ce sunt, ca a folosit gloande de argint pe mine.
- Buna Anki. Mai ma ti minte? Spuse vanatorul si eu am inghetat automat cine era. Vad dupa fata ta, ca iti amintesti acea noapte, de acum trei mii de ani, spuse Inphotep, facandu-ma sa imi mijesc amenintator.
- Nenorocit mic ce esti! Marai si scot repede stiletul, deviand un glont ce era sortit spre inima mea. Voi avea grija sa mori de data asta! O sa-ti pierzi mai mult decat cele trei degete de la maini! Mai tip si arunc in el cutitul
Acesta il taia la incheietura stanga, unde se afla arma, pe care o scapa. Imi apuc pandantivul pe care il arunc lui Strify si sar spre Inphotep, transformandu-ma in aer. Egipteanul se transforma si el, intr-un varcolac negru, cu o aliura asemanatoare ca a mea. Imi infig ghearele in umeri sai si picam amandoi la pamant, rostogolindu-ne, lovindu-ne de un copac, de se rupse in doua. Ghearele sale, imi sfasiau pipetul, vrand sa imi schot ghearele din umeri sai. Vru sa ma muste de gat, dar imi ferest capul si il apuc cu dinti de bot, infigandu-mi canini in el. Scoase niste scheunari si apoi se intoarce pe o parte si ma impinge de pe el. Aterizez in fata lui Strify si marai amenintator, aratandu-mi toti colti, ce sclipeau rosiatic in lumina lunii din cauza sangelui varcolacului. Era chiar o rusina, ca doi varsnici sa se lupte pe viata si pe moarte. Eu am fost primul varcolac, dupa mine au mai aparut vreo doisprezece varcolaci, diferenta dintre noi, fiind de cincizeci, poate chiar o suta de ani. Ne zgariam, muscam, maraiam si ne invarteam in cerc, ca niste lupi, ce lupta pentru sefia clanului. Abia ne mai tineam pe picioare, mai ales eu, care aveam umarul drept insangerat, pieptul sfasiat, spatele tot muscat si pe o crestetura adanca pe coapsa dreapta, plus o parte din gamba sfasiata, dar nici el nu arata mai bine.
Inphotep avea un ciot in loc de laba piciorului drept, botul insangerat si zgarieturi pana la os. Eram amandoi cabrati pentru un ultim atac si decisiv. Egipteanul sari si vru sa il atace pe Strify, dar eu i-am sarit in tampinare. Ne-am ciocnit amandoi in aer si apoi am picat, pe iarba rostogolindu-ne pana la Strify, care fugi de acolo, ascuzandu-se dupa un copac. Ma intorc, ajugand deasupra varcolacului. Il rastagnesc si apoi imi infig colti in gatul sau, incepand sa il sfasi, ucigandu-l .
- Asta e o lupta intre doi varcolaci varsnici, ii spun blondului, cand am reveni la forma mea umana, stand inca calare, pe cadavrul care incepea sa devina si el uman.
- Cat de batran esti? Ma intreba, apropindu-se de mine cu oare care teama.
- Sunt foarte batran, ii raspund si fac cativa pasi, apoi ii pic in brate, ca piciorul numai ma sustinu.
El pica in genunchi, o data cu mine. Imi ingrop fata in umarul si parul sau, imbratisandu-l, iar tanarul imi raspunse la imbratisare. Incepu sa ma intrebe daca sunt bine si chesti din astea, iar eu aprobam din cap...

- Acel idiot l-a chemat Inphotep. Ca si mine, era unul dintre cei treisprezece varsnici si printre primi varcolaci de pe Terra. El a fost cativa ani in Egipt, pana l-au ingropat de viu. Eu l-am salvat dupa o suta de ani de captivitate. Cand l-am eliberat, m-a violat, fiindca m-a considerat fara putere, ii povesteam lui Strify, in timp ce stateam intr-un lac termal din padure si il spalam de murdarie, mai ales ca apa, ajungea pana la genunchi.
- Dar cum a ajuns fara degete? Ma intreba si isi puse o mana peste a mea, care se afla pe umarul sau.
- M-am transformat de frica, dar era cam tarziu sa spun asa. S-a transformat si el si ne-am atacat. Am iesit mai rau ca acum, dar i-am muscat degetele, rupandu-le si retezez eu, numai creste la loc, spun si ii dau un mic sarut pe ceafa.
Rapid se intoarse si ma privi speriat. Imi cer scuze, apoi ma asez pe o piatra si imi privesc rana de pe gamba, care incepea usor-usor sa dispara. Ii spun blondului, ca ar trebui sa ne intoarcem. Aproba din cap si am pornit amandoi prin padure. Cred ca eram aproape un adevarat spectacol. Eu doar cu pandantivul la gat si in rest gol-pusca si tanarul cu hainele ca niste darze. Intram in cort si eu ma pansez, ca sa nu imi murdaresc sacul de dormit.
- Un timp, orice atingere mai intima, te va face sa tresari. Ca Yu si Kiro sa nu isi dea seama, incearca sa nu tresari si sa fi speriat tot timpul in jurul lor sau al meu, de fapt langa mine ai dreptul sa fi speriat, ca sunt un monstru, spun, bagandu-ma in sac.
- Nu, nu esti un monstru. Esti un inger, ingerul meu, imi sopti el si apoi ma pupa usor pe obraz si se baga in sacul sau de dormit, lipindu-se cu spatele, de al meu.
Am strans din ochi, cand isi lipi spatele de al meu, dar nu am spus nimic. Ii spun noapte buna si ii mai spun sa isi ascunda vanataile, fata de cei doi. Aproba din cap, apoi am adormit, amandoi.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Nywa - 08-03-2011, 03:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.314 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.691 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.908 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.328 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)