Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor, dar nici versurile cu melodiile ce vor aparea aici, nu-s ale mele

Atentie! Vor fi vorbe obscene in toata puterea cuvantului, scene hentai hard si actiune violenta. Avertizarea e pentru tot

[center] Capitolul 1[/center]

- Doamne, Minato ai o mecla de parca te-ai duce sa mori, imi facu observatie verisoara mea primara, in timp ce ma ajuta sa imi impachetez hainele in valize.
- Crede-ma ca si tu ai avea aceasta mecla, daca trebuie sa iti petreci toata vacanta de vara, la tatal meu, in orasul in care m-am nascut si crescut si apoi sa mai faci Conservatorul acolo, ii tai macaroana roscatei, care ofta trista.
Iau de pe noptiera poza cu mine si roscata, facuta la o cabina foto, de la un carnaval de acum doua luni. Acolo radeam in hohote, dar fata in varsta de douazeci de ani - eram mai mic decat ea cu un an, fiindca am mers de la sase ani la scoala - era usor rosie in obraji, fiindca din greseala am atins-o atunci pe unul dintre sani. Sincer sa fiu, nici nu ma intereseau sanii ei, fiindca aveam alta inchilatie sa spun asa, dar Kushina nu stia. De fapt nimeni nu stia in afara de prietenul meu cel mai bun, Itachi Uchiha, cu care mai aveam aventuri, dupa ce mai fumam din cand in cand iarba sau ne imbatam. Ochii ei de un albastru-safir, ma priveau tristi, cand am inchis geamantanul, injurand in soapta ca abia se inchidea, din cauza multitudini de haine. Dupa ce am reusit, ma ajuta sa car bagajele jos, la scara internatului, unde ma astepta Itachi, langa masina sa, un Jaguar negru, vorbind la telefon cu gagicul sau, Deidara. Dau mana cu brunetul - avea parul pana aproape de jumatatea spatelui, prin in coada - si pe urma imi urc in masina bagajele ajutat de fata, care imi spunea sa nu imi pierd cumpatul cu taicamiu si sa ii carpesc vreo trei pumni. Daca vroiam sa mi se faca capul calendar, ii spuneam lu' maicamea ca zvonul care l-a auzit, ca m-am mozolit in vazul lumii cu Uchiha era adevarat si atunci nu aveam nici o grija. Imi primeam o mustruiala de zile mari, ca statea si mata in coada pentru asta si eu ma plictiseam pana la lacrimi, o palma mai sus si inapoi.
M-am urcat in masina, dupa ce mi-am imbratisat verisoara si i-am spus sa aibe grija, cand se intoarce acasa, fiindca numai sunt eu sa o veghez. Itachi ma instiinta ca Yahiko vrea din nou sa mergem prin cluburi si sa cantam rock cu vechia noastra formatie pe nume "Devilwish". Mda, vai ce bucurie pe capul meu sa le compun din nou melodii in engleza sau sa cant la chitara alaturi de ei, in timp ce ma orbesc de la reflectoare. Cand vazu starea mea de plictisit pana la lacrimi, a tacut, concentrandu-se pe cei doua sute si ceva de kilometri pana in Konohai, unde avea sa imi dau cu capul de toti pereti si sa imi iau parinti la cate o vorba de gratie si dulce, de o sa se cruceasca si Dumnezeu, Buddha, Alah si cine mai e pe sus prin ceruri. Am inceput sa vorbim despre nimicuri, afland ca fratesu se da mare si tare cu gasca lui de copii-copaci, prin liceu ca e in a zecea si baga sperietii in boboci. Cand am intrebat de ce e asa, imi raspunse simplu si la obiect: vroia sa fie ca fosti membri din gasca "Bijuu". Zambesc trist amintindu-mi de vechia mea gasca, care am format-o din clasele primare si a continuat pana in clasa a unsprezecea primul semestru, fiindca din al doilea m-am mutat in Suna, un orasel de provincie pe langa Tokyo. Mi-a fost atat de greu sa las totul in urma si sa ma adaptez la noua inchisoare in care ma baga maicamea.

- Tatal tau e un om bun si te lasa sa faci ce vrei, nu ca parinti mei, doi sclerozati medievali, imi spuse brunetul, dupa mult timp de tacere.
- Cum sunt? Din aia traditionalisti sau traitul in epoca de piatra ca domnul Wong? Il intreb, facand aluzie la fostul nostru prof de istorie, ce semanana ca o maemuta de la Zoo.
- Ceva de genu. Daca ma vad ca il ciufulesc pe Diedara sau ii mai dau cate un pupic pe obraz, incep sa se crizeze, parca le-am fidat foc sa cur, imi explica situatia, facandu-ma sa chicotesc amuzat.
Mereu ma facea sa ma facea sa rad sau sa zambesc, cand eram suparat. Ochii sai negri se uitau la drum, iar ai mei de un albastru-senin citira semnul pe care scria "Bun venit in Konohai". Trag aer in piept si imi trec degetele prin parul galben ca aurul, taiat scurt si tot ciufulit, ca imi statea bine asa, ciufulindu-l si mai rau. Orasul nu se schimbase defel in ultimi trei ani, ba da mint, s-a schimbat cu vreo trei sau patru magazine deschise. In timp ce se indrepta spre partea de Nord a orasului, unde se afla casa tatalui meu, l-am reperat pe varumiu - asta era un idiot si jumatate - cum statea pe o banca in parc, fumand si vorbind cu Gaara - m-am inteles bine cu roscatul, ajugand sa fim impreuna, dar era ciudat eu din a zecea sa fiu cu unul din a opta. Din cate am putut sa vad din masina, Uzumaki imi semana la perfectie, dar avea parul mai inchis putin la culoare si acele cicatrici ce ii le-am facut eu cand eram mic, inca le mai avea. Acum purta un hanorac portocaliu cu manici negre si o pereche de blugi, toti rupti, iar parul tot ciufulit. M-a copiat, futu-l in gura de idiotul dracului, dar am la dispozitie trei luni de zile sa il fac sa se razgandeasca, dar ma miram cum Gaara umbla cu el. Roscatul era imbracat ca de obicei, ca un roker-satanist si cea ce imi placea la el, dar din cate am aflat de la Hidan, cica ar fi impreuna cu Ary. Nu prea m-a suprins ca au fost impreuna in clasa si mai sunt vecini.
Brunetul opri in fata unei case cu mansarda - camera mea - cu veranda, unde ma astepta tata, o copie fidela a mea, dar parul il purta tot timpul aranjat si curte mare. Cand vazu masina oprindu-se in fata casei, se ridica de pe balansoarul, venind spre masina, pentru a ma ajuta cu bagajele. Mi-am dat ochii peste cap si l-am privit pe tanar cu tristete, dar el imi dadu un mic pupic pe buze, fiindca tatei nu ii pasa ce fac, cu cine ma fut si cu cine ma omor in pat. Ne privi acel mic pupic nonsalant, ca si cand ar fi ceva normal, ca fiul sau sa se linga in fata sa, incat dupa el ma puteam fute si pe casa si nu ii pasa. Imi place acest lucru la tati.
- Noroc, imi sopti brunetul, cand m-am dat jos din masina. Buna ziua domnule Namikaze. Diseara pot sa vin cu niste prieteni pe la Minato? Il intreba Itachi pe Raiden, in timp ce eu imi luam bagajele.
- Bine, doar sa ma anuntat pe la ce ora apareti si va rog, nu distrugeti casa, ca mai am nevoie de ea, spuse taicamiu si dupa ce dadu mana cu Uchiha, imi lua un geamantan si am pornit spre casa.
M-am dus direct in camera, pentru a-mi pune lucrurile si sa ma pregatesc pentru debandada ce va fi aici peste cateva ore...

Minato si verisoara lui primara Kushina
Itachi Uchiha - chiatara doi in Devilwish
Minato Namikaze - compozitor si chitara unu in Devilwish
Naruto Uzumaki - varul sau primar, fratele Kushinei
Gaara Sabaku - Baterist in Devilwish
Raiden Namikaze - tatal lui Minato
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.394 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)