Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In tara nimanui

Ello ^^ La rugamintile lui Salata am ajuns si eu pe aici xD. Well ficul pare interesant dar mai are nevoie de imbunatatirii. Descrierea nu prea este prezenta si de aceea actiunea este cam grabita. Cam foarte grabita. Ai putea sa descrii infatisarile [daca nu e fic anime ar fi cel mai bine sa descrii cum arata], locurile si nu in ultimul rand sentimentele ca deh sunt si ei oameni nu?:)). Asa cum spuneam actiunea e cam grabita. Ea se incetineste cu multa descriere. Parca prea repede a plecat nu crezi? Naratiunea nu stiu ce sa spun. E ok dar se poate si mai bine. Dialogul nu a fost sec ceea ce imi place. Greseli de tastare am vazut vreo doua. Cum a zis si Salata cam ai probleme cu formularea frazelor. Te cam incurci in ele. Ce naiba a fost cu ,,Daniella Christiano sunt eu si ma mandresc cu numele, pentru ca data este baronul baronilor"? Sincer chiar suna aiurea cum a zis s Salata mai sus. Nu imi place cum suna. Ai grija cu punctele de suspensie ca nu prea le pui unde trebuie. Ele se pun doar cand personajul isi intrerupe brusc gandul/replica. Well ce as mai putea sa spun? Ai mai putea adauga ceva care sa nu plictiseasca cititorul. Ceva care sa ne lase in suspans, sa vrem mai mult. Estetica... Ai cam inghesuit paragrafele alea. Mai bine lasai un rand liber dupa fiecare paragraf. Arata mai bine. Mai ales ca a fost destul de mic capitolul. Apropo as vrea ceva mai mult la capitolul urmator ;;). Sper ca la capitolul doi sa te descurci mai bine. Apropo imi place cum suna ^^. So, atat am avut de spus. Astept nextul si te rog sa ma anunti cand il pui. Buh bye!:*
[Imagine: EnvYQ.png]

Răspunsuri în acest subiect
In tara nimanui - de Ana - 07-03-2011, 02:19 PM
RE: In tara nimanui - de Daria - 07-03-2011, 06:52 PM
RE: In tara nimanui - de Vero - 08-03-2011, 01:10 AM
RE: In tara nimanui - de hiimera - 08-03-2011, 09:39 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [ Tara Duncan ] - I have a sister?! Leny 1 3.143 16-04-2011, 01:42 PM
Ultimul răspuns: Alle

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)