07-03-2011, 09:22 PM
Sper ca ai idee cat de mult te iubesc, Iza! :X God, parca... Totul a fost real si eu tresaream de fiecare data si atatea gemete ale lui Yuri si Dante si atatea '' te iubesc '' incat imi vine sa dansez de fericire!
E incantator, talentul tau e incantator si de miliarde! Ador modul tau de a scrie si stii asta, plus ideile tale... Ah, iti ador mintisoara geniala! :X
Mai frumos de-atat nici ca se putea, sunt fericita din cale-afara! Ma bucur mult ca ai postat si ca sunt fericiti in sfarsit impreuna:X
Pentru un moment am crezut ca Dante vrea ca Yuri sa domine, sa fie deasupra si in el! :X Dar a fost mult mai interesant asa si eu sunt entuziasmata si te iubesc! :X
Nici n-ai idee cat de muuuult m-ai facut fericita:X
Bafta la scris in continuare
E incantator, talentul tau e incantator si de miliarde! Ador modul tau de a scrie si stii asta, plus ideile tale... Ah, iti ador mintisoara geniala! :X
Mai frumos de-atat nici ca se putea, sunt fericita din cale-afara! Ma bucur mult ca ai postat si ca sunt fericiti in sfarsit impreuna:X
Pentru un moment am crezut ca Dante vrea ca Yuri sa domine, sa fie deasupra si in el! :X Dar a fost mult mai interesant asa si eu sunt entuziasmata si te iubesc! :X
Nici n-ai idee cat de muuuult m-ai facut fericita:X
Bafta la scris in continuare
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour