Na, seara la toata lumea! [ cel putin acuma este. xD ]
Ma cheama Roxana, dar puteti sa imi spuneti Roxie, Rox sau Roxanaici.. Um, am 16 ani si provin din satul oraselul Lupeni.
In principu, cautam fictiuni pe net, si a iesit la iveala minunatia asta de site. Dupa ce m-am prostit vreo jumatate de ora pe el, am zis ca ma bag si eu. [ asa fac mereu. ]
Pai sa vedem, sunt nascuta pe 8 Noiembrie, in zodia de scorpion. [
ee, da. Ma simt mandra. ] Imi place sa desenez, sa cant la chitara, sa ma dau cu skateboardul, [ sper ca asta e expresia
] sa scriu fan ficuri, sa fac roleplay, sa ma prostesc cu prietenii si sa vorbim diverse subiecte, sa fac comentarii pe baza animeuri-lor pe care le-am vazut, dar imi displace foarte tare sa trebuiasca sa ma bag eu cu cineva in seama, pentru ca sunt foarte timida x_x
Asa. As putea spune ca am o atractie neobisnuita fata de tobosari, si ma simt mandra de asta.
Nu stiu ce altceva sa mai spun, asa ca va las pe voi sa intrebati!
Imi pare bine sa va cunosc ^^
Ma cheama Roxana, dar puteti sa imi spuneti Roxie, Rox sau Roxanaici.. Um, am 16 ani si provin din satul oraselul Lupeni.
In principu, cautam fictiuni pe net, si a iesit la iveala minunatia asta de site. Dupa ce m-am prostit vreo jumatate de ora pe el, am zis ca ma bag si eu. [ asa fac mereu. ]
Pai sa vedem, sunt nascuta pe 8 Noiembrie, in zodia de scorpion. [

Asa. As putea spune ca am o atractie neobisnuita fata de tobosari, si ma simt mandra de asta.
Nu stiu ce altceva sa mai spun, asa ca va las pe voi sa intrebati!

Imi pare bine sa va cunosc ^^
Who cares if we will meetagain?
![[Imagine: ao_no_exorcist_by_somini-d47i3rl.png]](http://i1139.photobucket.com/albums/n560/poneiulcolorat/ao_no_exorcist_by_somini-d47i3rl.png)
It's obvious that we're not friends.