06-03-2011, 01:29 PM
Dacă mă va crede cineva, am văzut serialul ăsta de 3 ori O.o. Nu m`am săturat de el. M`a impresionat mai mult The Vampire Diaries decât Twilight. Nu ştiu, acţiunea mi se pare mult mai bună decât la Twilight şi începi să te saturi când aştepţi un an pentru a viziona două ore din film, era mai bine dacă făceau serial -.-" Revenind. Nici eu n`am citit cărţile, b`cuz malefica de mama nu vrea să mi le i`a.
Ah, Damon ? Cine nu l`ar iubi pe Damon ? Ei bine, nici Paul nu e mai prejos Oare cum ar fi fost dacă Ian ar fi fost Stefan, iar Paul Damon ? *după 1 minut * Ăh, mai bine nu x_x Jeremy mi se pare super cute, mai ales tuns.
Personaje preferate ? Păi : Kate, Damon, Ştefan, Jeremy, Tyler [ habar n`am dacă am scris corect >.> ], Lexxi, Pearl .
Ah, Damon ? Cine nu l`ar iubi pe Damon ? Ei bine, nici Paul nu e mai prejos Oare cum ar fi fost dacă Ian ar fi fost Stefan, iar Paul Damon ? *după 1 minut * Ăh, mai bine nu x_x Jeremy mi se pare super cute, mai ales tuns.
Personaje preferate ? Păi : Kate, Damon, Ştefan, Jeremy, Tyler [ habar n`am dacă am scris corect >.> ], Lexxi, Pearl .