04-03-2011, 03:39 PM
Ho-ho-ho . . .
Venişai şi moi p'aici să vă înnebunească cu dedicaţiile ei de top. [ Ba nu, mint, nu e un TOP!! ]
Revenind . . . Să vedem ce a adus Moşul pentru sărbătorita din ziua aceasta . . .
Agg.[ Dacă te distrezi fără mine . . . ah mai bine pregătiţi-vă o lumânare. ]
Câstigătoarea unui îngeraş de pluş este . . . Ang.
Şi, Nyei o să îi ofer o slujbă de 'faraonică'.
Lui Soph a mea [ Numai a MEA! ] îi ofer . . . ceva . . . Nu ştiu ce . . . Vezi tu dacă îţi place
Lui Coo. o să îi dau un Mars [ Ştiu că adori dulciurile. ]
Apoi Alessiei o să ii ofer . . . o melodie care cred că o să îi placă.
Şi acum marea mea dragoste, Kayla, o să primească mai multe "păpuşele" Barbie.
Şi acum vine rândul celor care nu mai cred în Moşul . . .
Pookie, ~MusicxD~, Debby, Grella, Himi, Hachiko, IngerasdinCiocolata, Kenky, Lilah, Dedal N., Zuzu şi nu în ultimul rând . . . Snow' [ Sper să realizezi că nu ţi-am vrut răul, dar dacă suntem prietene asta nu înseamna că trebuie să te sprijin în toate mofturile tale. ]
Şi de ce să mă uit şi pe mine când operaţiunea ' copiatul la biologie ' a mers atât de bine?
Venişai şi moi p'aici să vă înnebunească cu dedicaţiile ei de top. [ Ba nu, mint, nu e un TOP!! ]
Revenind . . . Să vedem ce a adus Moşul pentru sărbătorita din ziua aceasta . . .
Agg.[ Dacă te distrezi fără mine . . . ah mai bine pregătiţi-vă o lumânare. ]
Câstigătoarea unui îngeraş de pluş este . . . Ang.
Şi, Nyei o să îi ofer o slujbă de 'faraonică'.
Lui Soph a mea [ Numai a MEA! ] îi ofer . . . ceva . . . Nu ştiu ce . . . Vezi tu dacă îţi place
Lui Coo. o să îi dau un Mars [ Ştiu că adori dulciurile. ]
Apoi Alessiei o să ii ofer . . . o melodie care cred că o să îi placă.
Şi acum marea mea dragoste, Kayla, o să primească mai multe "păpuşele" Barbie.
Şi acum vine rândul celor care nu mai cred în Moşul . . .
Pookie, ~MusicxD~, Debby, Grella, Himi, Hachiko, IngerasdinCiocolata, Kenky, Lilah, Dedal N., Zuzu şi nu în ultimul rând . . . Snow' [ Sper să realizezi că nu ţi-am vrut răul, dar dacă suntem prietene asta nu înseamna că trebuie să te sprijin în toate mofturile tale. ]
Şi de ce să mă uit şi pe mine când operaţiunea ' copiatul la biologie ' a mers atât de bine?
I always gather everybody's attention.