03-03-2011, 11:35 PM
Dragilor, hai sv explic :-> Deki acuma nu vreau sa atrag fanii impotriva mea, But you can read my comment (If you want). So... Karin, intr-adevar, e mai tupeista, mai baietoasa, mai perversa etc., dar chiar credeti ca ar putea sa fie cu Sasuke? Acum sincer... Sasuke vede numai razbunare oriunde s-ar uita. Singurul lucru care l-a induiosat vreodata, in toata viata lui, chiar si pentru una sau doua secunde, au fost vorbele Sakurei atunci cand el a parasit Konoha. Acel mik 'Thank You' a fost spus datorita vorbelor ei care i-au trezit anumite sentimente la realitate. De ce spun una sau doua secunde? Orbit de razbunare, a adormit-o, ca sa n-o omoare. Chiar dak Sasu, in Shippuden, a ingropat de muuult timp acel moment, totusi, el a existat. Si a fost creat de Sakura. Mai ales ca, da Karin i-a salvat viata de cateva ori, insa, inainte de ea, a fost o persoana de doua ori mai speciala, care l-a salvat de la moarte, (Nuj dak va mai amintiti atunci cand Sas'ke a fost muscat de Orochimaru) Dak n-ar fi fost Saku, cine ar fi tras de timp pana ar fi venit ceilalti, sau pana s-ar fi trezit Sasuke? Soo... Cred intr-adevar ca Sakura ar reusi sa-l readuca la sentimente mai bune, dar nu stie cum... Parerea mea.
Fan declarat: SasuSaku (Si acum stiti motivele)
Fan declarat: SasuSaku (Si acum stiti motivele)