Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Deseneaza Limitele Dragostei - [+18]

Salut! Mersi ca m-ai anuntat :x, se pare ca nu sunt prima :(, dar in fine...
My dear, imi place acest capitol desi este a doua oara cand il citesc ( l-am citit si pe celalalt sit :D ). Parca de aceasta data este mult mai interesant. Sa sti ca si pe mine ma scoate din sarite caietu asta. Vreau sa zic ca este atat de misterios, iar dragonii sunt chiar interesanti. Se pare ca ai tinut cont cat de cat de parerile noastre desi inca mai cred ca afurisita aia de actiune este grabita. Descriere ai mai putea adauga, iar la naratiune te descurci binisor. Nici eu nu am vazut greseli ( desi nu prea imi sta in caracter :)) ). Melissa hm... :-? ? Ce nume frumos, desi m-am gandit si eu la el :)).
So dear, cand pui next-ul anunta-a si pe mine, ok?
Bye bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

Răspunsuri în acest subiect
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de MooN. - 02-03-2011, 06:41 PM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Yin - 12-03-2011, 05:49 PM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Yin - 15-04-2011, 12:07 AM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Innaa. - 01-08-2011, 07:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 15.716 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)