01-03-2011, 09:02 PM
Ello dear am venit şi eu pe la ficul tău şi ghici ce îmi place foarte mult. Deşi nu am mai citit nimic scris de tine acum îmi dau seama că ar fi trebuit să o fac pentru că ai un mod excepţional de a scrie. Încă de acum prevăd că acest va fi un fic care trebuie citit neapărat.
A fost un capitol foarte frumos cu o descriere excepţională, la fel şi dialogul şi acţiunea. Ai un mod foarte bun de a îmbina modurile de expunere şi ţin să te felicit pentru asta.
O ador pe Caroline are un caracter foarte interesant. Mai făcut curioasă în ceea ce îl priveşte pe Kail
asupra căruia nu pot să mă pronunţ deocamdată.
A da era să uit foarte amuzantă faza cu acel creion. Cam atât dear spor la scris şi multă imaginaţie aştept nextu bye, bye.
P.S. încă odată felicitări pentru acest capitol.
A fost un capitol foarte frumos cu o descriere excepţională, la fel şi dialogul şi acţiunea. Ai un mod foarte bun de a îmbina modurile de expunere şi ţin să te felicit pentru asta.
O ador pe Caroline are un caracter foarte interesant. Mai făcut curioasă în ceea ce îl priveşte pe Kail
asupra căruia nu pot să mă pronunţ deocamdată.
A da era să uit foarte amuzantă faza cu acel creion. Cam atât dear spor la scris şi multă imaginaţie aştept nextu bye, bye.
P.S. încă odată felicitări pentru acest capitol.