Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

MiKy Smile :) - Introducere

Hey!!! Smile
Numele meu real este Cristina (Cris, Crys, Cri... cum vreti voi, insa cea mai populara porecla ar fi Chichi - si dupa ce au mutilat-o prietenii mei mult si bine, au ajuns la Miky Smile )
Imi place sa zambesc, sa dansez miscari libere, rapide... stiti voi Zuppy21 Imi place foarte mult sa desenez (de obicei schitez animeuri si portrete a orice, ca sa ma exprim "romaneste", si eu spun ca am talent... dar nu parerea mea conteaza, ci a celorlalti, deci nu ma bag, ptr ca nu sunt, si nici nu vreau sa devin o ingamfata Zuppy04 )
Imi place vara, zilele cu soare de vacanta Zuppy10 nu-mi place scoala, prefer computerul si viata de afara, aventura, adrenalina, sporturile periculoase (bine, nici chiar prea periculoase Zuppy02 ) Iubesc ffff mult animalele de companie, in special catelushi si pisicutzele :pls:ADOR LUPII LA NEBUNIE!! Ii iubesc din toata inima, mai ales pe cei imblanziti, pe care poti pune mana si te apara de ori si cine (si aici fac o dedicatie: VA UBESK MULT DE TOT, BEKA SI LOBO :love: Am 11 ani (mda, stiu ) vin din... World Of Dreams... sau poate Cutiutza cu acadele roz... sau poate ANIMAL WORLD... asta depinde de voi Zuppy04 Va pup! Tongue
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

Răspunsuri în acest subiect
MiKy Smile :) - Introducere - de Miky sweetie :3 - 01-03-2011, 02:16 AM
RE: MiKy Smile :) - Introducere - de Grella. - 01-03-2011, 07:50 PM
RE: MiKy Smile :) - Introducere - de Rinnie - 04-03-2011, 10:11 PM
RE: MiKy Smile :) - Introducere - de Grubbie - 04-03-2011, 10:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ゚ Smile for my ♥ M i i r u 12 4.582 25-03-2011, 04:18 PM
Ultimul răspuns: M i i r u