Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi]

DE fapt mai am un capitol.. si gata. pe care sigur ams a-l pun in seara asta. :)) Si dupa ce termin cu acest one shout ams a revin cu altele. >:)
Scuzati greselile, sper sa vin cu edit. :-)
O sa incerc ca la ultimul sa bag adevarata ideie yaoi, geniala care cum am spus are sa sguduie peretii si podeaua. >:)

Capitolul III

Dupa mica sceneta pe care acea tanara ne-a prezentat-o, la tras mai aproape el Thailor de ea si s-au asezat pe canapeaua din piele neagra ce statea rezemanta de o balustrada. De acolo se putea vedea intreg parterul, unde cu toti se zbenguiau si dansau pe rupte, chiar daca toti nu se prea sincronizau dupa melodie, totusi iesea ceva interesant si iesit din comun. Imi placea locul, parea destul de placut, nici super, dar placut era cuvantul cheie.
Vazand ca Thailor nu reuseste sa scape de acea tanara blonda si superba, ma prezint in faţa tuturor, spunandu-mi numele si desigur ocupatie.
Imediat cand fetele aud ca sunt un antrenor de dans si ca sunt si eu la randul meu un profesionist, ma trag pe ringul , unde incingem o pardida de dans. L-am rugat pe DJ sa mai adauge la cantecele lui putin ritm mai electrizant, ceva care te facea sa sari in sus si sa te misti cum te conducea inima si corpul.
Acesta a aprobat afirmativ din cap si a facut exact ce i-am cerut, sigur isi dadu-se seama de gusturile mele. Imediat ce muzica “mea” a rasunat in intreaga incapere, toti au inceput sa sara, sa danseze, asa cum isi doreau, chiar daca nu se prea sincronizau asa cum trebui. Fetele acelea la randul lor au urmat exemplul celorlalti ce parca se pregateu de zbor, nu ca de altceva.
Am stat circa doua minute sa-i analizez pe toti si mai ales sa-mi analizez in cap miscarile, iar apoi m-am lasat purtat de ritmul muzici, care imi curgea prin vene si ma hranea cu viata.
Miscarile le-am inceput cu usorul, iar dupa aceea am agitat ridmul pana cand miscarile au prins contur si sa creez un nou dans. Se parea ca si celorlalti le placea, asa ca intr-un final toti au incercat sa ma imite si sa faca ce fac si eu, miscare cu miscare au parcurs si ei, chiar daca in unele momente toti ne-am oprit pentru ca eu sa le arat fiecare pas pe care sa-l execute. Totul a fost ca si la antrenament, cand eu veneam si le descriem in detaliu la toti noul dans, dar si cum ar trebui sa se sincronizeze dupa ritmul pe care muzica il batea.
Eram obosit, termina, asa ca m-am hotarat sa ma duc sus la etaj la locul meu langa prietenul meu care nici acum nu ni se alaturase la dans, era ciudat din partea lui. El chiar si cand era mic si auzea ca cineva danseaza undeva, fugea si el acolo desigur trebuia sa-l urmez fiindca noi mereu ne petreceam timpul impreuna. Privirea imi era coborata spre multimea de tineri ce se distrau si radeau, cateodata se mai uitau la mine si ma aplaudau, sau ma aclamau pentru tot.
Am ras usor, iar apoi mi-am continuat drumul pe scarile metalice care dadeau forma unei spirale ce urca in sus. Cand am ajuns acolo, m-am asezat obosit fix langa prietenul meu, care isi sorbea cu placere paharul de whiskey.
- Si eu care credeam ca ai sa te ti de promisiune, spun eu razand in timp ce-mi iau doza de suc de pe masa luciuoasa si fumurie.
- Au trecut destui ani, am simtit gustul bauturi de pe la varsta de saptesprezece ani, spune el in timp ce ma apuca de umar si ma trage langa el, iar apoi imi ranjeste copilareste asa cum o facea el mereu.
- Narod esti ! rad apoi ii ciufulesc parul roscat care oricum nu dorea sa stea cum il punea el.
- Mereu am fost asa, doar am stii, rade si apoi ma i-a in brate si am strnge tare de tot, aproape ca nu mai aveam aer. Mi-am strecurat mainile prin tricoul lui si l-am gadilat, facandu-l sa se dea umpic la o parte, iar dupa aceea au inceput tachinarile.

La sfarsit, cand cu toti am plecat de acolo eu am ramas singur cu Thailor pe strada. Nu mai era nimeni, totul parea asa de pustiu. Numai luna si stelele mai slipeau pe cer.
L-am intrebat pe amicul meu unde am sa-l duc, sigur daca venise aici avea un apartament, sau cel putin avea o camera la hotel. Ne-ma urcat in masina, iar apoi acesta mi-a dictat adresa, cand am ajuns la destinatie, mi-am dat seama ca eram in faţa casei mele si ai lui. Noi doi ne stiam de cand eram foarte foarte mici, iar casele noastre erau vecine, deci asa se explica cum de a inflorit prietenia noastra.
Eram putin nedumeri, iar cand ochii mei i-au intalnit pe ai lui din nou am fost cuprins de acel mister si nostalgie care ma framantau, nu stiam ce mi se intampla. Thailor s-a apropiat de mine, vazand ca nu prea eram in apele mele si apoi m-a condus la el in casa. Cand am intrat si m-am uitat in jur toate luminile erau stinse. Parintii lui se pareu ca erau din nou plecati la munca, deci aveam sa il las singur din nou, sau cel putin eu asa gandeam.
Nici nu m-am mai descaltat, doar pana in pragul usii am intrat, iar in momentul in care am dorit sa-mi iau ramas bun de la el, acesta m-a prins de incheietura mainii drepte pe care eu o ridicasem ca sa-i fac cu mina si m-a tras fulgerator in casa. Amandoi cazand pe covorul din faţa.
Impactul nu a fost dureros, fiindca acesta m-a tinut in brate si palmele lui ce eraua cum asezate inca pe spatele meu mi-au amortizat caderea. Insa sigur pe el il dureau, asa ca am vrut sa ma ridic si sa-l ajut sa se ridice, doreams a stiu ce era in nereugla cu comportamentul lui. Se purtase foarte ciudat din clipa in care ma vazuse acolo, la studio.
- Thailor ? Daca te framanta ceva, mie stii ca imi poti.., nici nu am apucat sa-mi termin propozitia, caci acesta si-a unit buzele lui moi si dulci cu ale mele, intr-un sarut lung si pasional. Am clipit de doua ori, iar apoi cand am simtit cum isi preseaza si mai mult buzele de ale mele, mi-am inchis definitiv pleoapele. Am incercat sa-l dau jos dupa mine, insa in zadar era foarte puternic si m-a imobilizat imediat la pamant, doar printr-o singura miscare.
Pentru o secunda acesta a intrerupt sarutul pentru a se pregati pentru altul, iar de data aceasta unul foarte lung si foarte ametitor. I-am simtit limba care cu usurinta s-a strecurat printre buzele mele vulnerabile, iar un val imens de caldura parca ma cuprinsese, simteam cum imi iau obrajii foc, iar inima isi accelerase bataile, era gata sa sara din pieptul meu. Ma simteam ametit, nici nu puteam vedea clar, numai cand ii intalneam privirea aceea castanie si adanca , eram aruncat intr-un vis abisal, din care nu mai aveam scapare.
Vazand ca nu mai am aer, acesta s-a oprit si si-a tras faţa in sus, ca sa pot si eu sa respir intr-un final.
- Thailor… am strigat eu ragusit si stergandu-mi saliva ce ramasese pe obrajul emu dupa acel sarut, salbatic. Ce ai ? intreb eu nedumerit, inca ametit, iar ochii nu imi erau deschisi complet.
- Nu mai suport Miles… vreu sa..
- Ce vrei ? spun eu pe un ton calm si ma ridic in asa fel sa pot si eu sa-l privesc de laaceiasi inaltinem.
- Vreu sa fi al meu ! spune el strict si la subiect, lasandu-ma destul de socat. Au trecut 12 ani sau nu mai stiu, in care eu nici nu te-am mai vazut, nu imi ajungeau acele mesaje, cu fiecare pe care il primeama, inima ma durea si numai la tine imi statea gandul.
- Si mie mi-a fost dor de tine, insa nu inteleg de ce a trebuit sa ma saruti asa de..
- Pasional, fiindca am mai facut acest lucru la inceput, atunci in ultima zi cand te-am chemat in parcul acela si te-am sarutat la fel ca si acum, insa am facut acest lucru fiindca te iubesc nespus de mult.
Cuvintele lui parca m-au sagetat in inima, am ramas fara grai, numai cand mi-am adus aminte de acea scene. Obrajii mi i-am simtit rosii, iar trupul a inceput sa mi se incalzeasca trepta. Un sentiment puternic parca zacea in mine, insa nu stiam de ce nu doream sa-l arat…

Răspunsuri în acest subiect
Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 27-02-2011, 11:06 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 28-02-2011, 10:21 AM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 28-02-2011, 10:00 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 01:47 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 09:41 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 10:55 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 11:50 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 02-03-2011, 10:22 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de Addeh - 02-03-2011, 10:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns