27-02-2011, 11:50 PM
Frumos, frumos. Dar nu te supara, dar mie mi se cam pare ca te-ai inspirat din Cartea Minciunilor? A lui James Moloney? Sau chiar plagiezi intrutotul? Sa stii ca am citit aceasta carte, si chiar mi-a placut. Inceputul a fost exact ca acesta. Urmeaza sa o duci pe Ino si pe baiatul care se uita la tavan in camera sa prin multe peripetii si apoi ei sa ajunga la tatal lor adevarat, mama fiind moarta. Nu-i asa? Daca da, imi pare rau ca am dezvaluit ideea ficului tau.
Ok, sa trecem la continutul capitolului. Descrierea, eh, ai putea pune si figuri de stil, la naratiune si dialog este chiar perfect. Nu am gasit greseli de tastare si nu o sa stau dupa ele.
Astept next sa vad daca am dreptate >:) Bye. Succes! [Sper ca nu plagiezi, chiar nu da bine, daca un cititor, de exemplu eu, care a citit aceasta carte iti citeste ficul, se va plictisi imediat, asa cum am patit eu] Te rog, nu mi-o lua in nume de rau, nu am intrebat daca plagiezi cu rautate. Voiam doar sa stiu daca am dreptate. Te sfatuiesc sa bagi pe acolo si ceva original, ca nu strica. Faptul ca ai pus personajele din Naruto in locul celor din carte nu e ceva original.
Ja ne! Sa na captezi data viitoare, da? ;)
Ok, sa trecem la continutul capitolului. Descrierea, eh, ai putea pune si figuri de stil, la naratiune si dialog este chiar perfect. Nu am gasit greseli de tastare si nu o sa stau dupa ele.
Astept next sa vad daca am dreptate >:) Bye. Succes! [Sper ca nu plagiezi, chiar nu da bine, daca un cititor, de exemplu eu, care a citit aceasta carte iti citeste ficul, se va plictisi imediat, asa cum am patit eu] Te rog, nu mi-o lua in nume de rau, nu am intrebat daca plagiezi cu rautate. Voiam doar sa stiu daca am dreptate. Te sfatuiesc sa bagi pe acolo si ceva original, ca nu strica. Faptul ca ai pus personajele din Naruto in locul celor din carte nu e ceva original.
Ja ne! Sa na captezi data viitoare, da? ;)
![[Imagine: Lawliet.gif]](http://i286.photobucket.com/albums/ll114/Xanime_fanaticX010/Death%20Note/Lawliet.gif)
Cioco mania :pls: ^_^