Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi]

#1
Am jurat ca nu am sa scriu one-shoturi, insa se pare ca m-am inselat, am prins drag de ele asa ca am sa postez si eu.
Desigur sunt yaoi.. ca asa imi place mie.. deci citeste cine doreste, nu oblig pe nimeni.
Who loves, adn adores Yaoi, be my guest !
Whow dislike's Yaoi, please don't read !
Sunt inca incepatoare la asemenea lucruri, adica la one-shoturi, chiar nu am asteptam sa fac cateva. :))
Accespt critica, ami ales constructiva, chiar imi doresc sa ma imbunatatesc.


Capitolul I

Stateam in camera mea si ma uitam la tavan, apoi imi mutam privirea lenesa la birou unde se gaseau lucrarile mele pe care erau creionate anumite miscari de dans, apoi pe rafturile pline de fotografii si amintiri aproape uitate. Din cand in cand mintea ma mai ducea la trecut, iar cand ma uitam la poze parca intram in timpurile straveci in care eu mai mereu zambeam impreuna cu prietenul meu cel mai bun, care acum este plecat prin alte tari.
Ceasul indica ora unsprezece si cinci minute, era timpul sa ma scol din pat si sa plec la intrunire, la munca mai bine spus. Ma ridic cu greu de pe suprafata moale a patului si ma indrept spre baie unde ma strecor in cabina de dus si las apa sa se prelinga pe trupul meu uscat si fin, care parca sorbea din plin acele picaturi.
Imediat ce am iesit din casa, am fost intampinat de un soare patrunzator si foarte sufocant, auzeam sunetul scos de gaze de la un km, era vara, acum ar fi trebuit sa stau si sa mai dorm sau macar sa ma duc undeva cu prietenii, cum ar fi la plaja sau chiar si la campie sa ne mai distram putin. Insa nu, eu trebuia sa merg la munca, insa imi placea unde lucram totul era frumos, iar munca nu era de jos. Eram un fel de antrenor, mereu schitam sau ma gandeam la miscari de dans, as putea spune ca am luat cateva lectii cand eramin generala, iar de atunci am prins drag de o asemenea arta a corpului, incat ma decis sa ma perfectionez si sa devin antrenor de dans. Nu conta ce fel de dans practicam: modern, clasic, urban sau rap sau hip-hop, nu avea importanta, atata timp cat eu ma simteam in argul meu si imi faceam munca cu placere totul era absolut divin. Pe langa toate aceste aspecte eram foarte bine platit si aveam ocazia sa port discutii si cu sefa care era o splendoare.
Imediat ce m-am dat jos din masina mea am intrat in studio si am fost imediat intampinat de elevii mei, care m-au doborat pe jos. Aproape ca mi-au taiat suflarea, am clipit de cateva ori ca sa pot sa-mi revin si am inceput sa-i intreb care era zorul:
- Copii ce naiba aveti, iara ati baut redbull ? intreb eu in timp ce-mi duc palma stanga la ceafa si ma frec usor.
- Nu, antrenorule dar suntem foarte emotionati ! striga ei in cor in timp ce ma trag si mai aproape de ei si am strang de mama focului.
- Inteleg, insa puteti sa-mi da-ti drumul, ca nu sunt perna voastra, spun eu tusind aproape.
Dupa ce copii imi dau drumul eu ma ridic in picioare si ma scutur, iar dupa aceea imi atintesc privirea mirata la ei si ii intreb de ce se comporta asa. Incep din nou sa vorbeasca toti, iara in cor, asa nu mai pricepeam nimic din ceea ce spuneau.
La auzul vorbelor lor, sefa s-a apropiat de noi si a strigat cat de tare a putut, oprindu-i pe acestia din a mai scoate vreun sunet pe buze. Privirea aceea feminina si frumoasa, dar in acelasi timp destul de serioasa si taioasa s-a indreptat aupra-mi.
- Domnule McGlar, iara pierdeti vremea la taclale, gata spargeti gasca si treceti la dans, ca nu avem timp pentru toate barfele voastre, avem de intampinat la ora trei un tanar destul de respectabil si foarte faimos, asa ca ce mai stati ? striga ea facandu-ne pe toti sa tresarim in sus si sa ne miscam la ale noastre.
Era ca si o scorpie, insa cateodata avea si ea momentele ei mai bune. Mai mereu facea pe sefa cu mine, dar chiar imi era sefa si merita din plin rolul acesta.
Era o tanara domnisoara superba, cu forme bine dezvoltate si foarte atragatoare. Ochii ei verzii ca si safirul de duceu spre visare, parca ademenindu-te la ea. Vorba gesturile ei erau cu grije selectionte si migaloase, facea in asa fel ca totul sa iasa ca la carte si perfect. Parul ei brunet si lung pana la fund, plimba cu el miresme exotice de parfumuri imbietoare si revigorante.
Toti eram atrasi de aliura aceasta msitica emanata de o femeie asa de subtire, fina si rafinata dar si hotararea ei, curajul ei distrugator.
- McGlar, treci la treaba nu mai visa ! imi tipa ea si apoi ma trezesc ametit din fanteziile mele cu ea si fug spre sala de antrenament, unde se parea ca toti ma asteptau de cateva minute bune.
Dupa ce termin de explicat tuturor ce trebuie mai exact sa faca si ce mai exact contine acest dans, pornesc muzica si incepem cu totii sa ne miscam dupa ritmul muzici hip-hop. Cantecul se potrivea perfect cu miscarile inventate de mine, desigur puneam foarte mult suflet pe munca mea.
Ma uitam in jur la toti si ii examinam pe fiecare in parte, sa vad unde anume gresesc si unde anume se incurca sau sunt nedumeriti.
Mereu am de aface cu copii care se palng ca nu inteleg sau nu stiu sa faca, insa nu este vorba de acest lucru. Se plang degeaba, daca dansul este pasiunea lor ar trebui sa le fie usor sa danseze catusi de putin.
E ca si cum te-ai lasa in voia notelor muzicale, a ritmului si msicarile ies din imaginatie, iar trupul vibreaza odata cu cantecul care se aude in intreaga incapere.
Pana si eu la inceput am avut probleme, insa totul a pornit de la un simplu joc pe strada, cand ma jucam afara cu cel mai bun prieten al meu. El era absorbit, inebunit dupa dans, parca isi traia viata prin acest lucru.
La inceput l-am crezut nebun, mai ales cand il vedeam cum se chinuia sa invete, pana intr-o zi cand a venit la mine si mi-a spus ca este hotarat sa calatoreasca in lume si sa invete fiecare dans in parte, nepasandu-i de consecinte.

Am dat uitarii acelor amintiri neplacute si foarte dureroase ce inca zac in adancul inimii mele si nu doresc sa se cicatrizese nici acum. Nici eu nu stiu daca am avut vreo vina in toata nebunia asta, dar insa ii multumesc nespus de mult.
Datorita lui am inceput sa prind drag de dans si de toate ramurile lui, din pricina faptelor lui si spusele lui am ajuns sa stau aici, in sala asta si sa antrenez mii de copii.
- Heh..cat timp a trecut de cand nu te-am...
- Miles ! ma striga un elev scotandu-ma din transa. Vino, trebuie sa ne adunam toti pentru al vedea pe Thailor, nu mai sta ca prostul si te uita la mine, vino !
Numele acela, imi era asa de familiar, nu putea sa fie.. dar poate se putea. Am iesit alergand din sala ca un nebun si m-am avantat in multimea aceea de antrenori care parca erau atrasi de o persoana ce le statea in faţa si le vorbea.
Cand mi-au facut loc sa trec, am putut sa-l vad, chiar nu-mi venea sa cred, era chiar el, Thailor Jeson Anzaro.
Am inchitit in sec, la vederea lui, air inima deodata mi-a tresari accelerandu-si bataile.
Privirea lui castanie si blanda s-a atintit asupra-mi, iar zambetul lui larg si superb si-a facut aparitia pe chip, lasandu-ma in uimire si fericire afundat.



Răspunsuri în acest subiect
Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 27-02-2011, 11:06 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 28-02-2011, 10:21 AM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 28-02-2011, 10:00 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 01:47 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 09:41 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 10:55 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 11:50 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de hiimera - 02-03-2011, 10:22 PM
RE: Kt.Kat`s one-shoturi. [Yaoi] - de Addeh - 02-03-2011, 10:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Soseta tricoteaza one-shoturi :D Sosetuta' 1 2.202 26-04-2011, 06:16 PM
Ultimul răspuns: σχуgєη


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)