Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Calcă-mă în picioare, iubeşte-mă

Dimineaţă de dimineaţă sunt un copil ciufulit, cu maini vinovate care te caută prin aşternuturi. Uneori te şi găsesc. Eşti întins pe toată suprafaţa patului, lipindu-mă pe mine de perete. Îmi furi pătura şi eu nu fac decât să ma bucur, gandindu-mă ca parfumul tau va rămâne impregnat în ea.

De fiecare data cand ne vedem si ma gasesti suparat, imi atingi obrazul cu mana rece si-mi spui ca sunt copil. De fiecare data cand iti bati joc de mine, stiind dinainte ca ma doare, si apoi plang... tu imi spui ca sunt copil. De fiecare data cand beau sau mananc si rad, ma inec iar tu ma faci copil. De fiecare data cand gresesc acordurile, de fiecare data cand oftez la cate o prostie de film, de fiecare data cand ma opresc sa mangai un caine pe strada...

Mi-ai spus ca sunt copil cand am iesit afara doar in hanorac, in apropierea Craciunului. Cand imi cautam disperat cheile agatate la pantaloni. Cand desenam monstri cu breton pe caiet. Cand ti-am cerut sa nu mai fumezi atata in camera mea, ca se "picteaza" peretele. Cand am plans ca mi-a murit hamsteru'. Il chema Ruddie si tu nu l-ai inteles niciodata. Ti-am cerut odata sa dormi cu mine fiindca ma simteam singur. M-ai tinut treaz toata noaptea. De atunci am avut un sir lung de nopti nedormite, si sper sa-ti amintesti si tu macar cateva...

Ma iubesti, ma? te tot intreb, zi de zi, si de cele mai multe ori nu-mi raspunzi asa cum am nevoie sa aud, tocmai pentru ca-ti place sa ma vezi framantandu-ma. Dar, la sfarsitul zilei imi odihnesc capul pe pieptul tau iar tu ma mangai adormit si-mi soptesti ca ma iubesti. Si stiu ca nu minti, si simt atunci toate lucrurile la care tanjesc de atata vreme.

Vreau sa ma iubesti pentru ca altfel as fi pierdut.
Trebuie sa ma iubesti pentru ca eu o fac.
Daca e sa fiu copil... trebuie neaparat sa fiu copilu' tau.
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .

Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…

Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born

Răspunsuri în acest subiect
RE: Calcă-mă în picioare, iubeşte-mă - de Eric - 27-02-2011, 10:23 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)