Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Șuncă pe gratis.

Salut tuturor.
În primul rând țin să menționez că acesta nu e primul meu cont aici. N-am mai intrat de mult timp pe forum așa că mi-am uitat username-ul + parola, deci mi-am făcut un cont nou. De ce? Am simțit nevoia să bântui din nou un forum, și cum nu găseam altul cu useri activi, m-am întors aici.

Ochei, se presupune că ar trebui să mă prezint:
Mă numesc Maria (sau Alexandra pentru unii) și am paișpe ani, zodia fecioară. Am multe porecle, însă cea mai folosită de prietenii mei e Shizuki; îmi puteți spune oricum doriți: Shizuki, Alexandra, Maria, Pandora [(sau Pandișpan, pentru rârâiți - glumesc) am uitat să menționez că numele Pandora Iceshard vine de la un personaj dintr-un fic la care încă lucrez].
Activitățile mele de bază sunt: să dorm, să mănânc, să râd de oameni pe stradă, să ascult muzică, să cânt (mai mult zdrăngănesc, dar merge și-așa) la chitară, să desenez și să mă uit la Tv.

Preferințe:
-muzică: the GazettE, DIR EN GREY, Nightwish, Three Days Grace, Bullet for my Valentine, Within Temptation, Evanescence, Octavia Sperati, Motley Crue, Sixx:A.M., Skillet, Dead by April și alții;
-desen: în special fac portrete [(încă încerc să mă perfecționez) momentan fac încă o gheișă pentru un concurs la Constanța, dar asta nu e prea important], naturi statice, blah blah;
-cărți: nu cred că-mi place o anume temă.

Nu-mi plac persoanele care mint. Mai ales atunci când eu deja știu adevărul. Detest încrezuții, cei care se comportă de parcă sunt prea importanți să vorbească și cu alții mai puțin populari (sau ceva de genul ăsta) și lăudăroșii.

Ce aș vrea cel mai mult aici este că cunosc mai multe persoane (normale, nebune, nu contează) și să mă înțeleg cu oricine.

Întrebări?
[Imagine: Signature_1.png]

If I die young bury me in satin, lay me down on a bed of roses.
Sink me in the river at dawn,send me away with the words of a love song.

Răspunsuri în acest subiect
Șuncă pe gratis. - de Pandora Iceshard - 26-02-2011, 06:21 PM
RE: Șuncă pe gratis. - de Zuza. - 26-02-2011, 06:33 PM
RE: Șuncă pe gratis. - de Pandora Iceshard - 26-02-2011, 06:39 PM
RE: Șuncă pe gratis. - de Teh - 27-02-2011, 01:02 AM
RE: Șuncă pe gratis. - de Pandora Iceshard - 27-02-2011, 12:51 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)