Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna februarie

Am observat ca editia asta sunt desene foarte bune.
lucrarea nr 1
E draguta, chiar draguta, detalii una alta, cu toate acestea nu pot spune ca e grozava. Ideea e draguta, imi place in special cum ai alaturat cele doua personaje, imi aminteste putin de un desen, in fine. Un lucru deranjant e ca nu ai hasura ordonata si para ca ar fi colorat, totusi e de apreciat ca ai umbre si lumini. Totusi ideea e comuna, prea comuna
Desenul tau merita per total nota 8

ucrarea nr 2
Idee simpla, comuna chiar. Tot ce-mi place la lucrarea ta sunt: ochii, par vi, si faptul ca ai folosit contrastul cromatic. In rest nu mi se pare nimic atat de multumitor la ea. Tehnica e buna, imaginea, tipic sadica. Mai nou papusile sunt incluse in categoria sadic, Chuki e de vina. Mai apoi totul e atat de sters, incat parca ai folosit o guma colorata ca sa le colorezi. 6
Una peste alta lucrarile nr 3 si nr 4 => voi baga lucrarile in aceeiasi oala
Sincer mi se par printre cele mai joase lucrari de aici. Mai e mult de lucru la ele, de la anatomie, la senzatia de plastic, la colorat. Nu sunt multe de spus. Concluzie 3

Lucrarea nr 5
E o papusa, e vizibil, totusi e inexpresiva, mult prea inexpresiva. Picioarele mici, talia in trapezoid, aceiasi nebunie cu papusile sadice. Recunosc e originala avand in vedere ca nu ai incercat sa faci o clasica Barbie sau un clasic Pinochio, cu toate astea, culoarea lasa mult de dorit, e stearsa si pusa asa, intr-o rapiditate grava.
5

Lucrara nr6
Mi se pare ca e printre cele mai bune lucrari. De la valorat, la tehnica si la expresivitate. Totul e din plastic, facut cu grija, imi place ca ai imbinat, abstractul cu marioneta. Pare o scena dintr-un film. Un cufar vechi cu papusile dragi, sau scena dintr-un teatru de papusi dupa o calamitate. Nota va fi[/b]9[/b] pentru ca papusa are unele trasaturi mult prea vi pentru o papusa. Cu toate ca lucrarea e buna, inca ii lipseste ceva, asta o simt si nu o pot explica. Apreciez ca ai iesit din perspectica “papusilor sadice”

Lucrarea nr 7
Si la tine ca si la lucrarea nr 7 apreciez mult faptul ca ai iesit din perspectiva papusilor sadice. O papusa colorata, parca pentru copii. Totusi mainile imi par mult prea rigide. Parca prea vesela, asta pentru gusturile mele, totusi culorile sunt frumoase, vi, puse cum trebuie. Totusi nu-mi place aerul de chiby.
Totusi not va fi 9 detaliile misca orice ochi.

Lucrarile nr 8, si10
Lucrarile nu sunt prea grozave. Au cam aceiasi maniera a desenului, cu toate acestea, nr 10 e mult mai buna, desi sunt niste chiby dolls, au mai multe detalii si o oarecare acuratete a miscarii. O sa-I dau un 6
Lucrarea nr opt, pot spune ca totul e aproape morbid si porst desenat, imi pare rau, dar cred ca se incadreaza pe locul nr 3 la lucrari nu prea grozave [/b]4[/b] Nu vreau sa te demoralizez, dar pot spune ca ai mult de lucru, de la constructii, al valoratii.

Lucrarea nr 9
Pot spune ca imi palce ca ai pictat-o, mi se pare o coperta pentru cartiile de basme, apreciez maniera in care ai pictat-o, dar lucrarea in sine nu e fabuloasa. Lucrurile sunt puse destul de anarhic, ar trebui sa te concentrezi si sa le paginezi putin. In orice caz ai un6 multa bafta pe viitor.

Desi notele sunt cum sunt, va spun nu va demoralizati ^^
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna februarie - de MimiÅŸor - 15-02-2011, 09:01 PM
RE: Vot - luna februarie - de Daria - 16-02-2011, 12:05 AM
RE: Vot - luna februarie - de Addeh - 16-02-2011, 12:30 PM
RE: Vot - luna februarie - de chocolate muffin - 16-02-2011, 09:39 PM
RE: Vot - luna februarie - de Maria♥ - 17-02-2011, 11:47 AM
RE: Vot - luna februarie - de DeDal N. - 18-02-2011, 08:48 PM