Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oglinda minciunilor

Imi place cum scri, dar nu-mi place cum anume ai reusit sa faci cu lungimea, ma cam plictiseam sa tot misc ca sa pot citi toata propozitia. NU mai face asa deoarece nu arata bine si este greu de tinut randul.
Imi place:
-actiunea lenta
-descrierea fizica
-ideea
-descrierea

Sa incepem:
Citat:-Tsunade, au fost ei? Blonda aproba si trase patura pentru a vedea ce este acolo.
NU inteleg de ce anume ai pus linie de dialog, nu isi are rostul. Nu fiecare lucru pe care il spune cineva trebuie sa fie realizata cu linia de dialog.

Citat:-Cum o cheama? Femeia blonda intreba curioasa, atunci observa ce in camera nu era doua ci trei persoane, a treia persoana era chiar vrajitorul care locuia in turn. Ochii negri ai acestuia cercetau chipul chinuit al fetei, barba lui lunga si argintie trecea de abdomen, purta o roba de cel mai intunecat verde cu negru care cadea sloboda de pe umerii lui ascutiti, adunanduse fara forma acolo unde atingea podeaua.
-Ino, dar ii vom spune Kira. Vocea hotara a barbatului ii inghetau sangele in vene baiatului, dorea sa se dea inapoi, dar era incremenit de teama.
Aici ai folosit bine linia de dialog.

Ja ne.

Răspunsuri în acest subiect
Oglinda minciunilor - de LoloMark - 23-02-2011, 11:04 PM
RE: Oglinda minciunilor - de Miranda. - 24-02-2011, 03:42 PM
RE: Oglinda minciunilor - de Too Many Dreams. - 27-02-2011, 11:50 PM
RE: Oglinda minciunilor - de LoloMark - 28-02-2011, 10:41 PM
RE: Oglinda minciunilor - de Too Many Dreams. - 04-03-2011, 10:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 10.678 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Chipul din oglinda +Rin+ 4 3.493 11-07-2011, 10:45 AM
Ultimul răspuns: +Rin+

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)