24-02-2011, 08:20 AM
@Aiwendil:Nu am o mancare favorita [ dar sunt mort dupa Danette si inghetata]. Animalul meu preferat este cu siguranta pisica, sunt dragalase si pufoase :X
Film preferat... nu-mi vine nimic in minte acum. Poate Closer.
Ce sa cred despre Mos Craciun? Reclama la Coca-Cola, a trecut vremea in care il mai asteptam. Putere... de a influenta foarte usor parerile oamenilor( alea care nu-mi plac deloc).
O da, imi plac comediile ! Si cu iubitul, pai nu stiu, am tras de el. Este arogant, rautacios, misogin, ii place sa domine, adorabil cand vrea, buuun :X, ambitios, imi poate schimba total starea de spirit in mai putin de doua secunde. Este revoltator si imi da peste cap lumea in fiecare zi.
Ce-mi pasa mie de Basescu? La ultimile trei intrebari habar nu am sa dau un raspuns )
Film preferat... nu-mi vine nimic in minte acum. Poate Closer.
Ce sa cred despre Mos Craciun? Reclama la Coca-Cola, a trecut vremea in care il mai asteptam. Putere... de a influenta foarte usor parerile oamenilor( alea care nu-mi plac deloc).
O da, imi plac comediile ! Si cu iubitul, pai nu stiu, am tras de el. Este arogant, rautacios, misogin, ii place sa domine, adorabil cand vrea, buuun :X, ambitios, imi poate schimba total starea de spirit in mai putin de doua secunde. Este revoltator si imi da peste cap lumea in fiecare zi.
Ce-mi pasa mie de Basescu? La ultimile trei intrebari habar nu am sa dau un raspuns )
Am să-mi trag un glonţ în cap
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .
Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…
Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born
Şi-am să-mi fac o gaură
Ş-am să vad lumea prin ea
Într-o altă aură .
Maybe I was naive, got lost in your eyes, and never really had a chance…
Make you wish you never, wish you...
Wish you never never, wish you never been born