23-02-2011, 04:49 PM
Off....off...off ... colegii mei .
Aceasta poveste este 100% reala ) ... ca la noi la nimeni nu-i .
Deci sa incepem : Noi am fost 2 clase [ A si B ] si aia din A [ mda`...colegii mei de-o viata x_x ] suntem consideranti ''fitosii'' scolii deoarece nah ... avem anumite situatii si invatam mai bine ceva gen clasa model daca stati sa va ganditi . But nu e deloc asa chiar daca am fost [ ma refer cand nu eram uniti ] cea mai buna clasa ... eram/suntem si v-om fi ... cea mai rea din scoala . La noi sunt 3 scoli , una in care invata 1-4 , una in care invata 5-8 dar unde invata 5-8 numai erau clase asa ca ne-au mutat pe noi in cealalta scoala [a 7 A/B ] . Si deci RAVAGII in cel mai adevarat sens al cuvantului , sau ce putin asa zicea directoare ... Deci in decursul unui an lucrurile au stat ca asa :
- ne-am spart capurile
- si-a rupt unu un picior
- una o mana
- am spart doua geamuri de termopan
- o usa tot de termopan
- vreo 4 geamuri de la usa [ noroc ca alea nu eram din termopan ]
- lambriul in clasa numai zic ca era ... wow ... x_x
- pe hol ... ei bine ... cred ca va imaginati ce era
- scaune si mase rupte ...
- sii profi ieseau cu durere de cap ) .
Ca clasa eram destul de uniti ... [ copiam la diriga care mai e si de romana ]
Dar situatia sa schimbat intra 8...
Acu` toata lumea e cu fitse ... .... cu nasu` pe sus ... baietii au devenit cu adevarat nesimtiti .. si nici numai suntem asa uniti na nici inainte nu eram chiar foarte uniiti dar totusi . Acu` chiar numai suntem uniti ... [doar cand e vorba de prostii , atunci ne acoperim ] . Totusi sunt colegii mei la bune si rele ... in decursul anilor am ras si am plans impreuna ... chiar daca unii/unele sunt cu fitse` ... tot noi suntem ...
In concluzie am niste colegii super beton ...
Aceasta poveste este 100% reala ) ... ca la noi la nimeni nu-i .
Deci sa incepem : Noi am fost 2 clase [ A si B ] si aia din A [ mda`...colegii mei de-o viata x_x ] suntem consideranti ''fitosii'' scolii deoarece nah ... avem anumite situatii si invatam mai bine ceva gen clasa model daca stati sa va ganditi . But nu e deloc asa chiar daca am fost [ ma refer cand nu eram uniti ] cea mai buna clasa ... eram/suntem si v-om fi ... cea mai rea din scoala . La noi sunt 3 scoli , una in care invata 1-4 , una in care invata 5-8 dar unde invata 5-8 numai erau clase asa ca ne-au mutat pe noi in cealalta scoala [a 7 A/B ] . Si deci RAVAGII in cel mai adevarat sens al cuvantului , sau ce putin asa zicea directoare ... Deci in decursul unui an lucrurile au stat ca asa :
- ne-am spart capurile
- si-a rupt unu un picior
- una o mana
- am spart doua geamuri de termopan
- o usa tot de termopan
- vreo 4 geamuri de la usa [ noroc ca alea nu eram din termopan ]
- lambriul in clasa numai zic ca era ... wow ... x_x
- pe hol ... ei bine ... cred ca va imaginati ce era
- scaune si mase rupte ...
- sii profi ieseau cu durere de cap ) .
Ca clasa eram destul de uniti ... [ copiam la diriga care mai e si de romana ]
Dar situatia sa schimbat intra 8...
Acu` toata lumea e cu fitse ... .... cu nasu` pe sus ... baietii au devenit cu adevarat nesimtiti .. si nici numai suntem asa uniti na nici inainte nu eram chiar foarte uniiti dar totusi . Acu` chiar numai suntem uniti ... [doar cand e vorba de prostii , atunci ne acoperim ] . Totusi sunt colegii mei la bune si rele ... in decursul anilor am ras si am plans impreuna ... chiar daca unii/unele sunt cu fitse` ... tot noi suntem ...
In concluzie am niste colegii super beton ...
Pam-pam-pam ... Intelegi ?!