23-02-2011, 02:55 PM
Sincer n-am citit decat primele posturi si mi-a fost de ajuns sa vad ca parerile sunt impartite. Incep prin a spune ca diferenta intre normal si anormal nu se face chiar atat de usor pe cat se crede . La urma urmei, ar exista doua criterii ... Primul dintre ele este cel statistic, conform caruia, majoritatea este normala si cei aflati in inferioritate nu . Daca e sa ne luam dupa asta, atunci in cazul in care ar fi mai multe persoane care sunt atrase de altele de acelas gen, cei care sunt straight, ar fi anormali, nu-i asa ?
Un alt criteriu e cel al normei sociale, dupa cum spun chiar manualele de psihologie, care ne informeaza ca sunt anormali cei care incalca normele sociale . Daca intr-o tara e normal ca populatia sa fie gay, in alta, acest lucru ar fi privit ca o prostie.
Am inceput cu "vrajelile" astea ca sa ajung la concluzia ca fiecare, poate, la urma urmei, sa faca ce vrea, nu ? La asta se rezuma libertatea, sa faci ceea ce doresti , fara sa-l deranjezi pe cel de langa tine [ lucru care tine de bun simt, dupa parerea mea ]. In concluzie, atata timp cat aceste persoane nu se manifesta in public, nu vad care ar fi problema. Putem gandi liber, nu-i asa ? Cel putin asa cred .
Un alt criteriu e cel al normei sociale, dupa cum spun chiar manualele de psihologie, care ne informeaza ca sunt anormali cei care incalca normele sociale . Daca intr-o tara e normal ca populatia sa fie gay, in alta, acest lucru ar fi privit ca o prostie.
Am inceput cu "vrajelile" astea ca sa ajung la concluzia ca fiecare, poate, la urma urmei, sa faca ce vrea, nu ? La asta se rezuma libertatea, sa faci ceea ce doresti , fara sa-l deranjezi pe cel de langa tine [ lucru care tine de bun simt, dupa parerea mea ]. In concluzie, atata timp cat aceste persoane nu se manifesta in public, nu vad care ar fi problema. Putem gandi liber, nu-i asa ? Cel putin asa cred .
Old nick - mary2we
S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...
My pics on dA
My pics on AnimeZup
Viata dubla - my fic
S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...
My pics on dA
My pics on AnimeZup