Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea invinge

am venit cu continuarea si de data asta am tinut cont de sfaturile date(asa cred^_^")

Capitolul 3

Ziua urmatoare Orhime se trezi devreme.Se ridica din pat si merse la baie.Se spala pe fata ei cea pura si catifelata si isi peptana parul ei cel lung,ondulat si castaniu.Merse in camera ei si incepu sa se schimbe pentru scoala.Isi lua o fust destul de scurta,rosi si cu carouri negre.Peste camasa ei alba care era ca neaua si-a luat un sacou care avea acelasi model ca si fusta.
Orhime se uita la ceas si a vazut ca mai avea 10 minute pana la inceperea orelor.Repede si-a luat geanta si a plecat.Drumul spre scoala nu era departe.Trebuia sa mearga pe o alee care intotdeauna era cu oameni.Pe marginea alei erau copaci infloriti cu petale roz care cadeau la cea mai mica adiere.
Dintr-o data Orhime se afla in fata unei cladiri mari vopsite in portocaliu si alb.Avea parteru si inca 1 etaj care erau impartie:la parter erau clasele primare, iar la etaj erau clasele gimnaziale unde era si Orhime.
Orhime intra in sala de clasa sic and ajunse la banca ei o fata care parea foarte draguta la prima vedere.Numele ei era Ayumi Tanaka.Aceasta fata avea parul roscat, scurt si plat.Ochi ei caprui si blanzi dovedeau ca era o fata foarte draguta.A intrebat-o pe Orhime daca nu ar vrea sa devina prietene.Orhime ii raspunse cu “da”.Era asa de fericita ca si-a facut o prietena cu care putea face aceleasi lucruri pe care le facea cu Ichigo.
Coplotelul suna si toata lumea se asezase-ra in banci.Pe usa intra o femeie inalta,cu parul lung,brunet si cu ochi albastri care iti dadeau o senzatie de calm.Avea in jur de 28-29 ani.
Aceasta femeie era diriginta lor care le prega si limba engleza.Elevi se ricara in picioare si o salutau.Primul lucru cu care au inceput a fost coectarea temei.
Ora trecu si veni pauza.In timp ce Orhime si Ayumi discutau, de ele se apropie Tsukune.El ii spune lui Orhime ca trebuie sa mute data intalniri pentru ca in ziua in care trebuiau sa merga la inghetata, Tsukune avea antrenament la fotbal.El era capitanul echipei de fotbal al scolii si trebuia sa se antreneze cel mai mult dintre toti membri echpei.
Orhime fu putin dezamagita si intristata insa a inteles pentru ca il placea prea mult ca sa fie suparata pe el.Ei stabilize sa merga la inghetata intr-o alta sambata.
Celelalte ore trecura repede si elevi plecau acasa.In acest timp Asuka il zari pe Tsukune.Merse la el si il intreba daca poate sa mearga sa vada cum se antreneza.Tsukune o ura pe Asuka deoarece era increzuta, fitzoasa si multe altele.Acest comportament nu il suporta deloc la fete.Insa ca sa nu para ca refuza o fata ii dadu acordul.
In acest timp Orhime si Ayumi mergeau acasa.Coincidenta facea ca cele doua sa fie vezine, deci se puteau intalni foarte des.Dintr-o data Orhime se impiedica de ceva.Cand se uita vazuse ca se impiedicase de o chestie.Era intrarea intr-un pasaj.Cele 2 se hotarara sa intre sis a vada ce este inauntru.Mersera ele prin acel pasaj pana cand daduse de o usa mare si maronie.Fetelor le-a fost frica sa deschida ura deoarece se auzeau niste zgomote ciudata.Pana la urma Si-au facut curajul sa o deschida.Cand au deschiso au fost foarte surprinse deoarece dupa acea usa prefuita exista o camera luminoasa si plina de rafturi de carti ca intr-o bibleoteca.Ele se mirara cand vazu cat de curat era locul.Insa se tot intrebau ce era zgomotul acela.
Telefonul lui Ayume suna.Era mama ei care era ingrijorata pentru ca inca nu ajunse acasa.Ele plecara si cand au iesit din pasaj au avut grija s ail ascunda ca nimeni san u il mai gaseasca.
Orhime si Ayume ajunsera in fata caselor lor si si-au luat ramas bun.Orhime merse direct in camera ei fara sa manance gandinduse intruna la acea camera si la acel zgomot care i se parea atat de cunoascut.

Acesta este capitolul 3...sper ca va placut si scuza ca a fost cam scurt...si cam plictisitor
bye,bye:-h

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea invinge - de MaDy^^ - 17-12-2010, 09:54 PM
RE: Dragoste invinge - de Vero - 18-12-2010, 04:21 PM
RE: Dragoste invinge - de MaDy^^ - 19-01-2011, 12:13 AM
RE: Dragoste invinge - de LoLix - 16-02-2011, 07:26 PM
RE: Dragoste invinge - de Nixu - 22-02-2011, 08:03 PM
RE: Dragoste invinge - de MaDy^^ - 22-02-2011, 11:14 PM
RE: Dragoste invinge - de Nixu - 23-02-2011, 08:32 AM
RE: Dragoste invinge - de LoLix - 23-02-2011, 09:40 PM
RE: Dragoste invinge - de Amy :3 - 28-02-2011, 07:36 PM
RE: Dragoste invinge - de MaDy^^ - 06-03-2011, 11:46 PM