22-02-2011, 11:00 PM
hey my sys mersi mult ca mi-ai zis esti o scumpa si iara nu sunt prima :smart: asa sa incepem nu? capitolul a fost super, ai descris frumos imbinand cu naratiunea :X si iti iese de minune, numai eu mai am de lucrat...offffffff. asa sa revenim; greseli nu am vazut si sincer nici nu cred ca am fost atenta, dar nu exista oricum:))... imi place cum ai numit sa spunem "zona persoanelor care se drogheaza"... "orasul de jos", chiar e foarte interesant. Sa stii ca imi place ideea cu drogurile, bietii parintii cat sufera pentru noi si ce facem? ii ranim!poate nu vrem, poate vrem, dar cert e ca o facem si ne dam seama prea tarziu de asta. Cum sa "incurajezi" drogatul? eu urasc si fumatul! cum am zis si in ficul meu..."castigi un loc regal la cimitir" :)) sapam groapa mai repede, da nah..daca omu vrea ii indeplinim dorinta, nu?
bun am vorbit cam mult:)) ceea ce imi sta in fire:)) si acum iti zic :bv: felicitari si :bye:
bun am vorbit cam mult:)) ceea ce imi sta in fire:)) si acum iti zic :bv: felicitari si :bye: