22-02-2011, 09:31 AM
Nu mai lasa spatiu inainte de un semn de punctuatie!
E cam grabita actiunea pe aici... :-? Prea ai intrat brusc in treaba. Desigur, nu ca ar fi o problema =p~ nu pt mine @-) Precizam si eu :-? :))
Cam banal '' ii dau drumul, ma ia, ma pune '' bla bla.
Cu toate astea, povestea e incredibil de interesanta si incitanta. Imi place personalitatea lui Elian, e asa simpatic si a trecut prin destul de multe :o3
Sunt curioasa de ce a inceput Alex sa planga :-?
Ce chestie... :-?
Bun, iti sugerez inca o data sa renunti la spatiul dinainte de semne, fiindca e gresit ;)
In resut totul e pus la punct, mai putin cateva virgule pe care n-am chef sa le corectez :">
E de apreciat ca e scris corect gramatical totul, plus ca e dragut rau ceea ce se intamplaaa! :X
Buuun, te implor, nu ne lasa sa asteptam :o3
Spor la scris!
E cam grabita actiunea pe aici... :-? Prea ai intrat brusc in treaba. Desigur, nu ca ar fi o problema =p~ nu pt mine @-) Precizam si eu :-? :))
Cam banal '' ii dau drumul, ma ia, ma pune '' bla bla.
Cu toate astea, povestea e incredibil de interesanta si incitanta. Imi place personalitatea lui Elian, e asa simpatic si a trecut prin destul de multe :o3
Sunt curioasa de ce a inceput Alex sa planga :-?
Ce chestie... :-?
Bun, iti sugerez inca o data sa renunti la spatiul dinainte de semne, fiindca e gresit ;)
In resut totul e pus la punct, mai putin cateva virgule pe care n-am chef sa le corectez :">
E de apreciat ca e scris corect gramatical totul, plus ca e dragut rau ceea ce se intamplaaa! :X
Buuun, te implor, nu ne lasa sa asteptam :o3
Spor la scris!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour