21-02-2011, 09:27 PM
Heii.. am venit si eu in cele din urma cu un comentariu. Chiar nu inteleg! Pur si simplu nu inteleg! De ce toata lumea crede ca cei care poarta aparat dentar si ochelari sunt tocilari? Sau ca mai trebuie sa fie si urati? :)) Si eu port :>. Si daca port nu inseamna ca trebuie acum sa ma neglijez pe mine, purtand haine largi si de pe vremea lu' bunica-mea( bine, cand jucam teatru imi cautam niste rochite) , cum face Sakura. Adica e cam... neobisnuit si ciudat >.<". Dar cred ca asta o face mai speciala, intr-un fel anume... Ideaa, hmm, sa zicem ca are un grad de originalitate si anume tocilara de Sakura, care acum nu mai este tocilara frumoasa ci tocilara urata care nu-i pasa de ea. Sasuke a ramas la fel, liceul e si el prin preajma( cine se mai satura de el? ). Atiunea e foarte lenta, e bine.. dar daca nu vrei sa se plictiseasca cititorul citind aceasta rutina ... mai baga niste actiune, ceva care sa ne dezmorteasca. Descriereamai trebuie accentuata * cea a sentimentelor, desi daca ma gandesc mai bine nu prea ai avut ce sentimente sa accentuezi* . Dialogul este sec la unele replici si m-am cam incurcat in el.
Nu prea am ce sa-ti comentez pentru ca s-a cam intamplat cam nimic pana acum. Exceptand mutarea si acele vise ciudate. Apropo de vise cam prea evidente si evidente. Incerca sa ne tii in suspans. Vad ca deja o faci cu mesajul ala.
Ficul e dragut, n-ai ce zice, dar mai trebuie lucrat. Imi place marimea capitolelor... nu am sa reusesc niciodata sa scriu asa de mult :)).
So... imi place ficul si merita continuat si eu te astept cu next-ul. Am vazut ca primesti zeci de comentarii :> .
Nu prea am ce sa-ti comentez pentru ca s-a cam intamplat cam nimic pana acum. Exceptand mutarea si acele vise ciudate. Apropo de vise cam prea evidente si evidente. Incerca sa ne tii in suspans. Vad ca deja o faci cu mesajul ala.
Ficul e dragut, n-ai ce zice, dar mai trebuie lucrat. Imi place marimea capitolelor... nu am sa reusesc niciodata sa scriu asa de mult :)).
So... imi place ficul si merita continuat si eu te astept cu next-ul. Am vazut ca primesti zeci de comentarii :> .
Mi-e foameee!!!