21-02-2011, 08:34 PM
Ai avut cateva greseli ,nu le precizez pe toate,pentru ca majoritatea au fost repetate.
``-Asta nu conteaza acum. Poti sa stai jos. spune el ridicand putin tonul. ``
``Brunetul se uita cu coada ochiului , dandu-ne de inteles ca aude ce vorbim.``
``Ok, ce i-a venit? Pana acum se comporta normal.Se plimba de la un capat la altul al canapelei... Canapea?Ori nu ai precizat tu de vreo canapea,ori am eu probleme cu creirul,ori sunt amandoua.``
``-Mda, desigur. spune Sasuke cu voce tare.``
``-Dar...Nu il vad necesar pe ``dar`` acolo.``
``Sigur Karin i-a facut ceva....Incearca sa scoti punctele de suspensie din text,pune-le doar in locurile in care trebuie.``
``-Hei, blondo, noteaza asta! Cea mai proasta zi din viata Sakurei Haruno a fost atunci cand, spun uitandu-ma spre Sasuke, un coregraf nou care ii tine parte unei tembele si-a facut aparitia in liceu, si ghici ce, spun intorcandu-mi privirea catre Karin, tembeli nu castiga niciodata.Aici cred ca mai bine il puneai pe semnu` ala care arata ca striga cineva. ``
Acum,greselile de tastare nu sunt importante,deci,le mai lasam.Tasta e de vina,tot timpul!
Mi-a placut o chestie.-adica nu doar ``o chestie``,sper ca ai inteles ca mi-au placut mai multe,doar ca asta e geniala,folosind-o si eu -
``Tipul asta e nebun de legat!!!``
E una din vorbele care ies din gura mea cel mai des.
Spor la scris in continuare.Astept capitolul viitor.
P.S.:Multumesc ca m-ai anuntat.
``-Asta nu conteaza acum. Poti sa stai jos. spune el ridicand putin tonul. ``
``Brunetul se uita cu coada ochiului , dandu-ne de inteles ca aude ce vorbim.``
``Ok, ce i-a venit? Pana acum se comporta normal.Se plimba de la un capat la altul al canapelei... Canapea?Ori nu ai precizat tu de vreo canapea,ori am eu probleme cu creirul,ori sunt amandoua.``
``-Mda, desigur. spune Sasuke cu voce tare.``
``-Dar...Nu il vad necesar pe ``dar`` acolo.``
``Sigur Karin i-a facut ceva....Incearca sa scoti punctele de suspensie din text,pune-le doar in locurile in care trebuie.``
``-Hei, blondo, noteaza asta! Cea mai proasta zi din viata Sakurei Haruno a fost atunci cand, spun uitandu-ma spre Sasuke, un coregraf nou care ii tine parte unei tembele si-a facut aparitia in liceu, si ghici ce, spun intorcandu-mi privirea catre Karin, tembeli nu castiga niciodata.Aici cred ca mai bine il puneai pe semnu` ala care arata ca striga cineva. ``
Acum,greselile de tastare nu sunt importante,deci,le mai lasam.Tasta e de vina,tot timpul!
Mi-a placut o chestie.-adica nu doar ``o chestie``,sper ca ai inteles ca mi-au placut mai multe,doar ca asta e geniala,folosind-o si eu -
``Tipul asta e nebun de legat!!!``
E una din vorbele care ies din gura mea cel mai des.
Spor la scris in continuare.Astept capitolul viitor.
P.S.:Multumesc ca m-ai anuntat.
Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.