Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 5 Kpop Idols

Off topic :
Citat:Se comporta ca un tata protector si bland
-> te contrazic era mama <3 stii doar ca e diva grupului 21.

On topic :

Imi pare rau ca trebuie sa fac asta dar :

Locul 1 in lista mea imaginara e ocupata de trei persoane la care nu pot sa renunt nici daca as vrea. 21 Nami, sakura va intrec =)
O sa-i pun in ordinea in care 'i-am cunoscut'

Leeteuk
Cu toti il stiti pe adorabilul Park JungSu <3 lider al trupei Super Junior. Un inger fara aripi cazut din cer intr-o zi de Iulie din '83 pe o vreme ploioasa [ nu glumesc =) ] Il respect ca si om poate la fel de mult cat o respect pe mama. ^^ Il respect in primul rand pentru ca e un lider desavarsit, are 13 [ in fata mea tot 13 sunt ^^' si nu ii pun pe Henry si ZhouMi pentru ca ei nu-l au ca si lider ] oameni de dirijat si de care trebuie sa aiba grija, eu as fi la spitalul de nebuni de mult timp 21. In al doilea rand imi place ca a stiut sa nu ii lase sa renunte pe membrii pe tot parcursul carierei lor, nu au fost mega populari doar in 2009 cand au cucerit toata Asia cu Sorry sorry. In al treilea rand, in 2007 cand au avut acel accident, am vazut filmarile, si am fost profond atinsa de faptul ca el se ingrijora pentru Kyuhyun si nu pentru el.
Are o personalitate foarte haioasa dar in acelasi timp ati vazut ca poate fi si responsabil si jucaus. Ii ador felul de a vorbi, vocea lui, mai ales la balade <3 nu situ daca ati ascultat melodia lui cu Krystal, dar e superba ^^ . Rasul lui unic ma face sa rad si daca in momentele acelea nu simt nevoia sa o fac <3
De cum arata habar nu am ce sa mai zic, ma innebuneste pur si simplu, e cute si sexy in acelasi timp, gropita din obrazul lui ma face sa ma topeeeeesc dupa el <3.

Park Jung Min

Dupa el mor mor mor si mor. Ii ador vocea :X si felul in care pronunta cuvintele. Ii ador felul de a se comporta, mai ales in WGM am crezut ca si mor 24 zici ca era soacra :]]]]] saraca HwangBo :]]. De el mi-a placut pentru ca mi-a placut, a fost acel impact vizual, datorita lui am inceput sa caut tot mai mult despre SS501 si intr-un sfarsit sa ma indragostesc pana peste cap de ei ^^' . Ah si sa nu uit I LOVE JUNGMIN'S SMIRK [ <- click ]

Yunho

Liderul de la DBSK [ chiar daca acum sunt doar el si Max tot DBSK sunt pentru mine ]. Si pe el il respect ca si pe Leeteuk, pentru faptul ca a fost si ca e un lider genial dar mai ales pentru ca e o persoana cu un suflet foarte mare. Cand am auzit ca o biach a incercat sa-l ucida am crezut ca si imi pica gura de la loc. 22 Si cand am auzit ca nu a vrut sa o denunte era sa imi pice iar :]]. Daca eram eu in locul lui o trimiteam naibii la puscarie 22. Din cate stiu dupa ce DBSK s-a despartit un prieten de al lui a zis ca a dat-o in depresie si ca se imbata tot mai des *cries* poor yunho T.T [ nu is anti-fana de a lui JYJ sa nu credeti ca is atata de proasta :]] ^^ ] .
Imi place la el cu cata pasione danseaza, expresiile lui faciale in timpul dansurilor sunt omg ! in strong heart a dansat, si si-a rupt sacoul la cat de puternice au fost miscarile 43.
Felul in care face rappul e genial, asa de rapid, nu pot tine randul cu el O.O . Si la felul cum arata nu am ce sa spun, are o carisma naturala, fara sa fie nevoit sa o dobandeasca <3.

Locul 2 e ocupat de Siwon de la SuJu [ da, SM cam domina in top 21 ] De ce imi place de el ? A fost primul care mi-a atras atentia din super junior, nici eu nu stiu de ce. Totusi cand am auzit ca e genul care sta cu Biblia in mana nu mi-a venit sa cred 22 [ nu ca nu imi mai place pentru asta dar l-am descoperit pe Leeteuk ] . Ceea ce imi place si mai mult este ca a trecut peste cuvantul parintilor lui ca sa isi urmeze visul si a devenit un om de succes si indragit de fani <3 [ mai ales pentru fan-service =) 5 ]. Stiti ce e ciudat ? Citeste Biblia, crede in Dumnezeu, se roaga, dar face si topless pe scena 105 nu ca m-ar deranja =) dar e chiar special tipu`.

Locul 3 e ocupat deeee Yoochun[JYJ], Junyoung si Dongjun [ ZE:A ]

Yoochun - tipul m-a atras in Mirotic pentru frizura 43 si appooooiii am vazut Come to play si m-a facut sa il indragesc foarte tare <3 mai ales faza ca ce iti place sa vezi la iubita ta cica ' sa o vad in timp ce gateste, sau spala vasele' <3 l-am adorat intr-o minidrama de a lor *nu mai stiu cum se numea* si in Cf-ul cu Haptic 24. Imi place cand e rapper in melodii, l-am indragit si inca o fac in Heatquake <33.

Junyoung - moa, nu am descoperit ZE:A doar de cateva saptamani dar el mi-a atras privirile ^^' n-am stiut ca e lider [ am ceva cu liderii 22 ] decat cand m-am uitat pe wiki sa le invat numele 24. Imi place ca are o voce groasa si aspectul lui imi aduce aminte de Yoochun <33. Din cele 3 episoade pe care le-am putut vedea din Empire Children mi-a placut simtul lui de lider si felul in care se ingrijora pentru ei <3.

Dongjun - cum sa nu iti sara in ochi acest copil care e pur si simpplu prea frumos ? Sau mi se pare mie ? 21 cel mai mic din ZE:A si care nu pare ca el cel mai mic *fufufu* are un corp =p~.

Locul 4 Kyuhyun, Yesung, Ryeowook de la SuJu sii Junhyung de la B2ST

K.R.Y o sa-i iau pe toti intr-o oala. Au vocile, au frumusetea, au talentul si au personalitatea necesara altceva de adaugat ? Da, le ador melodiile =) Nemo zice ca ei ii da depresii, dar pe mine ma fac fericita O.O

Junhyung - tipul cu frizura ciudata din Bad Girl care m-a speriat cumplit =) 9 am ajuns sa-l ador nici eu nu stiu de ce, in Breath pur si simplu mi-a luat respiratia 21. E un rapper superb [ da imi plac rapperi 15 ]

Locul 5 Restu baietlor din kpop b-)

Off topic2 : Oh my mother ce post lung
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !

YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.

The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End

Răspunsuri în acest subiect
Top 5 Kpop Idols - de SooMin - 02-01-2011, 09:02 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Nami - 02-01-2011, 10:24 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Alysu - 02-01-2011, 10:41 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Elusive wolf - 03-01-2011, 06:26 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Topaz - 18-02-2011, 02:12 AM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Hye.not - 20-02-2011, 08:32 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Triangle - 20-02-2011, 09:04 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Denny - 20-02-2011, 10:01 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de SooMin - 22-02-2011, 01:05 AM
RE: Top 5 Kpop Idols - de .B!g BaNg~ - 22-02-2011, 05:44 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de βεκi - 21-07-2011, 10:35 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de DeDal N. - 22-07-2011, 01:15 AM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Himisoara. - 22-07-2011, 01:18 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Drama Queen - 23-07-2011, 08:25 PM
RE: Top 5 Kpop Idols - de Aerith - 26-07-2011, 08:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Choose the song [Kpop] βεκi 47 31.795 08-04-2013, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Kpop reality shows SooMin 5 5.718 21-08-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Ce melodii kpop recomandati pentru "incepatori" Sosetuta' 5 5.942 19-08-2011, 02:01 PM
Ultimul răspuns: Aylin
  `KPOP Adiccted . Ciel 4 6.267 16-07-2011, 04:11 PM
Ultimul răspuns: KarinaD

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)