20-02-2011, 09:21 PM
Având în vedere că titlul mi-a atras atenţia, am intrat să ``mă culturez`` puţin.
Descriere ai, dialogul nu e sec, acţiunea nu e grăbită, ideea originală. Sincer, dacă nu e cuplul Sasuke-Sakura, ideea este perfectă. Îmi place!
Ai avut câteva greşeli.
``EVA!``-Puteai scrie şi fără majuscule, se înţelege că ţipi şi nu vrei să sperii cititorul, nu?
``Prima oră avem cu Eva...Ştiai asta?``-Fără nenorocitele puncte de suspensie, puteai pune un simplu punct.
``...îmi dau jos hanoracul meu``-Fără ``meu``. Ai pus două pronume, ``meu`` fiind total nefolositor şi deranjant pentru cititor.
``Îmi cotroboi puţin ghiozdanul``-În primul rând, e ``a cotrobăi``, deci, cotrobăi puţin prin ghiozdan, pentru că nu poţi cotrobăi ghiozdanul.
``chiozdan``-ghiozdan
``imagineazaţi``-imaginează-ţi
``aceaÅŸi``-aceeaÅŸi
Atât am văzut, în rest, totul e ok.
P.S.:Sper să mă anunţi când pui capitolul următor.
Descriere ai, dialogul nu e sec, acţiunea nu e grăbită, ideea originală. Sincer, dacă nu e cuplul Sasuke-Sakura, ideea este perfectă. Îmi place!
Ai avut câteva greşeli.
``EVA!``-Puteai scrie şi fără majuscule, se înţelege că ţipi şi nu vrei să sperii cititorul, nu?
``Prima oră avem cu Eva...Ştiai asta?``-Fără nenorocitele puncte de suspensie, puteai pune un simplu punct.
``...îmi dau jos hanoracul meu``-Fără ``meu``. Ai pus două pronume, ``meu`` fiind total nefolositor şi deranjant pentru cititor.
``Îmi cotroboi puţin ghiozdanul``-În primul rând, e ``a cotrobăi``, deci, cotrobăi puţin prin ghiozdan, pentru că nu poţi cotrobăi ghiozdanul.
``chiozdan``-ghiozdan
``imagineazaţi``-imaginează-ţi
``aceaÅŸi``-aceeaÅŸi
Atât am văzut, în rest, totul e ok.
P.S.:Sper să mă anunţi când pui capitolul următor.
Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.