20-02-2011, 07:59 PM
BIG BANG! IS back. x333.
Bă oamenilor,am devenit obsedată de Big bang,din cauza lu' G-dragon şi a lu' T.O.P. Chiar acu' le ascult o melodie.
Sunt geniali,chiar dacă nu-ţi place muzica coreană,tot pe tipi ăştia ajungi să-i iubeşti.
Ce e cu 'BIG BANG! IS back'? D: Pe 24.02 this year <33. vor scoate al 4-lea mini album. Doamneee abia aÅŸtept.
Aşa,cum i-am descoperit? Era o noapte de tot...în 2009 sau 2008:I...Doamne la început nu mi-au placut,acu'i ador<33.
Ce cred eu despre sexoÅŸii din BB.
G-dragon -Pur şi simplu îl iubesc,e aşa dulce ca un bebe ;x şi e
ÅŸi e cul b-)
T.O.P - * u * M-a dat pe spate cu beatboxingu' lui cu tot [plus Turn it up and HIGH HIGH.]
SeungRi - mă omoara ;x
Taeyang- nu e cel mai mic? ;x ÅŸi cel mai bebeu ?
Sper ca,după ce scot nou' album să facă WORLD TOUR
şi să bage şi RO pe listă ;x
Bă oamenilor,am devenit obsedată de Big bang,din cauza lu' G-dragon şi a lu' T.O.P. Chiar acu' le ascult o melodie.
Sunt geniali,chiar dacă nu-ţi place muzica coreană,tot pe tipi ăştia ajungi să-i iubeşti.
Ce e cu 'BIG BANG! IS back'? D: Pe 24.02 this year <33. vor scoate al 4-lea mini album. Doamneee abia aÅŸtept.
Aşa,cum i-am descoperit? Era o noapte de tot...în 2009 sau 2008:I...Doamne la început nu mi-au placut,acu'i ador<33.
Ce cred eu despre sexoÅŸii din BB.
G-dragon -Pur şi simplu îl iubesc,e aşa dulce ca un bebe ;x şi e

T.O.P - * u * M-a dat pe spate cu beatboxingu' lui cu tot [plus Turn it up and HIGH HIGH.]
SeungRi - mă omoara ;x
Taeyang- nu e cel mai mic? ;x ÅŸi cel mai bebeu ?

Sper ca,după ce scot nou' album să facă WORLD TOUR

Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.
T.O.P&G-Dragon RULEZ