20-02-2011, 06:51 PM
A fost super, deci chiar mi-a placut, in mare parte unele caracteristici pe care le-ai pus acolo, se aseamana cu caracterizarea mea, cu personalitatea mea. Unele, insa nu toate.[bine asta nu am face nebuna.. XD din contra eu sunt mai nebunatica.. deci nu sufar grav.]
Pot spune ca mi-a placut foarte mult, pe langa vocabularul simplu dar si complet de fantastic, mi-a placut. M-ai facut sa inteleg ce inseamna aceasta semnificatie, de-a intregul.
Ai descris bine, frumos si precis cu inteles.
Pacat ca nu au putut sa ti-o posteze, dar chiar daca reuseau sa faca asta sigur meritai primul loc.
Macar asta este parerea mea, nu pentru ca suntem prietene ci pentru ca mie una mi-a placut acest continut, iar cuvantul "nebunie".. pai cum sa-ti spun ai reusit sa depastesti anumite bariere si ai reusit sa-l descrii foarte bine.
Greseli de tastare nici nu se mai aduce vorba, impecabila ai fost.
Pot spune ca mi-a placut foarte mult, pe langa vocabularul simplu dar si complet de fantastic, mi-a placut. M-ai facut sa inteleg ce inseamna aceasta semnificatie, de-a intregul.
Ai descris bine, frumos si precis cu inteles.
Pacat ca nu au putut sa ti-o posteze, dar chiar daca reuseau sa faca asta sigur meritai primul loc.
Macar asta este parerea mea, nu pentru ca suntem prietene ci pentru ca mie una mi-a placut acest continut, iar cuvantul "nebunie".. pai cum sa-ti spun ai reusit sa depastesti anumite bariere si ai reusit sa-l descrii foarte bine.
Greseli de tastare nici nu se mai aduce vorba, impecabila ai fost.