20-02-2011, 11:07 AM
(20-02-2011, 02:13 AM)Uberwald A scris:(19-02-2011, 10:52 PM)DanbO.o A scris: Ador folk-ul metal , si probabil datorita acestei formatii. Am aflat de ea in timp ce rasfoiam CD-urile tatalui meu [ era rockar in tinerete ] si am dat de numele trupei.
Nu mai fabula, copila, trupa s-a format in 2002. Si este folk metal-ul, ca este metal cu influente folk si nu invers.
Stiu si eu ca trupa s-a format in 2002 , nici nu am spus altceva ... Deci nu vad care-i problema si de ce ai mentionat acest lucru. Am spus ca CD-urile erau ale tatalui meu , rockar in tinerete , ca un fel de motiv. Nu ma refeream in nici un caz la faptul ca formatia e veche de cand lumea si pamantul -_-.
Referitor la " folk-ul metal " , total vina mea. Ce greseala teribila ... -_-.
Chiar nu fabulez , dar parerile sunt impartite si nu te pot obliga in nici un fel sa-ti schimbi impresia , mai ales ca a fost greseala mea ...
Revenind la subiect , daca majoritatea au spus piesele preferate , de ce sa nu fac si eu acelasi lucru :
- Omnos [ e pe primul loc in top-ul meu , fiind prima piesa ascultata si cea care mi-a placut si cel mai mult ]
- Elembivos [ de obicei imi selectez piesele preferate dupa inceput , iar cel de la aceasta melodie mi-a placut foarte mult ]
- Samon [ imi place mai mult versiunea acustica ]
- The Arcane Dominion
- The Cauldron Of Renascence