1.Itachi-Incepand cu fizicul,imi plac ochii lui.Nu am nici o idee de ce,dar imi plac.Apoi,comportamentul.Imi place ca e rece,distant.Ma atrag baietii de genul asta,prin simplu fapt ca e mult mai bine sa fii asa.Si imi place felu` de a gandi-cat de bolnav poti sa fii daca vrei ca fratele tau sa te urasca,cu toate ca tu nu esti de vina cu nimic,sau ma rog,in mare parte-.
2.Gaara-E hot!Super hot!E pur si simplu perfect!Comportament,fizic...In plus, trecutul lui m-a facut sa-l plac si mai mult.Ma gandesc cat de puternic trebuie sa fie,si el si Naruto...
3.Orochimaru-Tipu` asta e atat de diabolic si negativ,incat il admir pentru asta.Arata bine,binisor,ma rog,e simpatic.Ä‚aa,mi-ar place sa am creierul lui...^^\'
4.Naruto-Ochii lui ma omoara!Este foarte amuzant si hiper-activ.Imi place mult,desi e zapacit si putin blond la creier,e numai bun la o petrecere.
5.-Kimimaro-Bine,la el ma atrage cel mai mult fizicul si...atat.
Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.