Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#19
Capitolul 11


Cand ne-am intors la cort, veni Kiro la noi si ne informa, daca vrem sa mergem cu el si Yu - draci sa il cante de idiot - putin la plaja. Fain. Am ocazia sa il inec pe brunet, fara macar sa se observe ca l-am pierdut prin padure din greseala. Imi iau pe mine o pereche de pantaloni scurti din fas, negri si un maiou. Am iesit din cort si i-am asteptat si pe ceilalti. In timp ce ieseam din zona de camping, o foaie cu un anunt, care azi-de-dimineata nu a fost acolo mi-a atras atentia. M-am apropiat de el si am inceput sa citesc in gand:

[center]"Atentie

Toti cei care vor parasi zona de camping pentru a explora minunata padure din jur, sunt rugati sa nu se duca singur, sa aibe mereu un G.P.S la ei, sa fie in constant contact vizual macar cu cei care pleaca si sa nu mearga singur in poiane sau pe drumuri nemarcare, fiindca risca sa fie atacati de lupi.
Ieri seara s-a descoperit doua cadavre in padure, devorate de lupi, fiindca s-au descoperit doi sau trei colti intr-unul dintre cadavre. Va rugam sa aveti grija, fiindca plecati din camping pe propria raspunde..."
[/center]

"Lupi? Cadavre? Devorate?", aceste cuvinte mi se invarteau in minte. Sper sa nu dam peste o haita de lupi, fiindca nu am chef sa ma lupt cu ei. I-am ajuns repede pe baieti din urma, care vorbeau inflacarat cum o pustoaica de doisprezece ani i-a cerut un autograf lui Yu pe periuta ei de dinti. Ciudati mai sunt fani astia.
- Anki ce faci in timpul liber? Ma trezi din visare glasul lui Kiro.
- Depinde, spun ca imi trebui ca imi trebui cam doua secunde ca vorbele sale sa imi ajunga in creier. Citesc, joc sah sau ma uit la filme, dar nu prea am timp liber, mai spun, zambind usor trist.
- Dar cu ce te ocupi, de esti asa de ocupat? Cu scoala? Cati ani ai? Ca nu mai mult de saptesprezece ani, asta-i sigur, il aud pe brunet.
- Nu. Eu am terminat scoala de mult. Ma ocup cu disecarea cadavrelor, spun serios, apoi o iau in fata lor, nevrand sa mai puna intrebari idioate.
Dupa jumatate de ora, am ajuns unde vroiam sa ne scalda. In timp ce Strify cu Kiro isi puneam paturile, eu mi-am dat jos maioul, aruncandu-l langa patura solistului si apoi m-am dus in apa, incepand sa inot. Dupa jumate de ora am venit la mal cu doi somni de apa dulce, care i-am pescuit, in timp ce inotam. Unul ii l-am aruncat brunetului in brate si celalat, l-am pastrat eu, ducandu-ma dupa un bolovan si incepand sa il devorez. Dupa ce termin, ma intorc la ei si vad cum cei trei se certau, de ce niciunul dintre ei nu a adus o bricheta sau chibriturile sa faca focul.
Frate. Imi dau ochii peste cap, iau doua pietre, fac un mic manunchi de paie si apoi ciocnesc pietrele una de cealalta, pana cand scaparara niste scantei, de a aprins paiele. Suflu asupra lor, facand o mica valvataie si apoi le bag sub lemne. Strify ma imbrisa pe la spate, strangandu-ma in brate si facandu-ma erou, iar Kiro ma ciufuli in cap.
- Frate. Deci jur. Nici daca ati fi amandoi impreuna cu el, nu ati fi asa de iubareti cu el. Nu vedeti ca el vrea sa se dea mare si tare, ca vai doamne cine sunt eu, ca am un lup alb si mai stiu eu ce, izbucni deodata Yu, lasandu-i colegi masca, facandu-ma pe mine sa chicotesc usor sadic.
- Tu macar te auzi ce spui? In locul tau mi-ar fi rusine sa ma compar cu un mucos de saptesprezece ani. Haide, spun ridicandu-ma in picioare si ducandu-ma in fata lui. Loveste-ma. Un pumn cred ca e de ajuns sa pui pe oricine la pamant, dar eu voi folosi palma pentru binele maxilarului tau.
Barbatul isi miji ochii apoi imi carpi un pumn, care in mod normal, m-ar fi pus la pamant si mi-ar fi scos si cativa dinti, dar pumnul sau tot ce a facut, a fost sa imi intoarca intr-o parte fata si sa imi crape putin buza, care se vindeca imediat. Spun un "au", pe o voce calma si senina. Imi intorc capul spre Yu si fara veste ii dau un dos de palma, de i-a intors fata intr-o parte si l-a facut sa si pice pe jos. Scuipa sange pe gura si isi duse degetele la nas, simtind ca i-am spart si nasul dintr-o lovitura. Vreau sa spun ceva, dar niste urlate de lupi imi atrase atentia. Draci si evanghelile lor...
- Yu! Vino inapoi! Striga solistul si atunci am vazut cum brunetul porni spre padure.
- Cerberus, stai cu ei. Ramai asa! Strig, in timp ce am inceput sa alerg dupa brunet.
Asta e complet nebun sa se gandeasca, ca poate sa alerge pana in camping, cu niste lupi pe urme. Intru in padure si strig dupa el, apoi miros aerul din jur. Aud un tipat si mi-am dat seama ca e al chitaristului. Alerg spre locul de unde s-a auzit si il vad cum se lupta cu disperare cu un lup, care il apuca de picior si incepu sa traga de el. Ma duc repede, iau de pe jos un bat si ii dau una lupului in cap. Acesta se intoarse rapid spre mine si marai. Un singur lup nu imi va lua cine stie ce, dar o hainta...
Dintre desisuri isi facu aparitia inca vreo cinci lupi. Ma pun in fata tanarului si imi flexez usor degetele, iar unghile mele se transformasera in gheare. Marai usor la ei, apoi sar pe conducatorul lor. Rapid ceilalti m-am atacat, incepand sa ma muste, cu sete. In scurt timp, am scot inima conducatorului din piept, la altu, i-am imprastiat matele pe jos. Unul imi sari in spate si isi baga colti in umar, facandu-ma sa tip de durere. Ma puse la pamant, nepunand sa ma misc, fiindca cealalta mana, era prinsa de alt lup, ramas in viata.
"Te rog nu", imi sopteam in gand, incercand sa imi fac inima sa bata normal, ca se accelara, pregatindu-se de transformare. Aud deodata un marai cunoscut si lupul de pe spatele meu, cazu inert peste mine, iar celalat a dat bir cu fugiti. Ii aud pe cei doi blonzi, cum se dusesera la fostul coleg de trupa, incercand sa il ajute sa se ridice. Cerberus veni la mine si incepu sa ma linga pe umar, incercand sa imi faca durerea sa treaca si ca inima sa numai bata asa tare.
- Eu nu am nimic, fata de el, aud glasul brunetului.
- Vai doamne! Anki! Striga Strify, alergand la mine. Esti bine? Dumnezeule! Esti tot ranit! Trebuie sa chemam o salvare! Daca erau turbati? Daca...
- Nu chemati nimic, spun eu pe un ton de comanda, ridicandu-ma in genunchi, apoi in picioare, fara nici un ajutor. Cerberus, dupa el, spun lupului alb si acesta porni in padure.
Stiam, daca o data ce a gustat din sangele meu, acel lup, la prima luna plina se va tranforma in varcolac si va incepe pe aici macel. Ma uit la ranile mele, care au inceput sa se vindete, dar mai aveam sange pe ele, dand impresia ca inca se aflau inca acolo pulsand de durere...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh - de Nywa - 18-02-2011, 03:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 12.314 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 12.691 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.908 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 17.328 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)