17-02-2011, 09:43 PM
Vai, ce idee geniala ai avut cu acest one shot, vreau sa-ti spun ca sunt super impresionata de el. Mi-a placut mult inceputul si povestea in sine, exprimarea este superba cu adevarat, am fost foarte incantata de felul cum ai povestit , sincer iti spun. Greselile sunt doar asa cateva, sunt din neatentie sunt sigura de asta si sunt de tastare, nu de alt gen. Hmmm, cat despre idei, mi s-au parut intr-adevar diferite de ceea ce te-ai obisnuit sa scrii si asta intr-un mod bun, stai linistita. Chiar mi-a placut la nebunie one shotul tau. Numele sunt intr-adevar ceva mai complicate, ma straduiesc sa le retin, dar cred ca voi da copy paste. Giovanni imi pare la fel de inocent ca si Shuichi, ceea ce e dragut, iar Carlo (vine de la Carlos? ) cu o varianta super diabolica a lui Yuki Eiri (pe care il ador si il respect). Ideea in sine e super geniala, Carlo este foarte rau cu bietul Giovanni , chiar daca aveau o relatie de 5 ani. Nu ezita sa-i spuna ca se casatoreste si sa invoce pozitia sa sociala, demonstrandu-i ca el doar s-a jucat cu acesta, ca doar Giovanni a pus sentimente in acea relatie. A fost o mare ticalosenie sa faca asta, dar in lumea asta nasoala, e foarte posibil totul. Mi-a parut tare rau pentru Giovanni , a fost o lovitura grea pentru el. Mi-a placut tare mult modul in care ai descris sentimentele lui Giovanni , descrierea a fost superba. Cred ca am spus tot. Abia astept urmatorul capitol. Gambate kudasai !