Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Poezii ale unei alte incepatoare...

saluuut! :D ca tot ma avut aceeasi lectie la engleza cu poezii....am vazut poezia asta si m-a apucat curiozitatea...hmmm....foarte interesant...nu stiu daca erai intr-o stare depresiva sau nu..dar sigur nu ai omorat pe nimeni =))) cred ca acolo mergea mai bine ''Fara mila si fara onoare/Am lasat nervii sa ma [b]doboare[b].'' apoi urmatoarele versuri exprima o nebunie subtila care putea fi mai conturata dar fiindca este prima ta incercare voi vedea imbunatatirile pe pancurs....ma gandeam si eu la aceeasi idee o data , cu moartea... stateam si parea ca timpul nu mai trece, dar n-am scris nici o poezie; mi se pare l-a sfarsit ca si timpul este ''omorat'' iar cand timpul se opreste este evidentiata goliciunea din capul tau, goliciunea psihica iar aici mi-a placut cel mai mult ''Cum sufletu-mi geme parca prea nud,/Cum gandul imi zboara departe,/Spre cai necurate si desarte'' fiind evidentiata goliciunea fizica...Cesare Pavese a spus ca ''Nu te omori din dragoste pentru o femeie. Te omori pentru ca dragostea, oricare ar fi ea, te arata in intreaga ta goliciune, mizerie, lipsa de aparare'' - te atinge la inima nu-i asa :D ? am facut o comparatie si mi-am imaginat sufletul tau gol care isi cauta placere, fericire in pacate si ''cai necurate'' ; intr-o poezie figurile de stil sunt baza mai ales inversiunile; sunt obsedata de poeziile lui Mihai Eminescu si poti observa ca acestea sunt foarte multe inversiuni..de exemplu la sfarsit in loc de ''Asa si cu clipele mele'' puteai spune ''Asa si cu-ale mele clipe'' suna putin uratel acel ''cu'' inainte lui ''clipele'' intelegi ce vreu sa spun? :D imi imaginez ca nu era nici un ceas pe acolo in neant =))) deci ticaitul il conisder bataile inimii tale...care totusi nu a incetat sa bata..desi esti o criminala iar clipele din viata asta ti s-au scurs ..in poezie esti undeva intre cele doua lumi..si aproape esti sortita iadului...toate clipele au patruns in moarte, in foc o data cu sufletul tau..hmm...ce pot sa mai spun...nu mai am idei in acest moment :)) poate o sa mai comentez maine....sper sa-ti placa acest comm de la mine pentru tine :* asa vad eu poezia ta
.....Nu-mi ruina visele.....ruinandu-ti sperantele de a mai continua aceasta poveste .......poveste rasarita din sperante desarte....sperante desarte inflorite din iluzii patrunzatoare....

....Caci imi vei ruina viata....

Răspunsuri în acest subiect
Poezii ale unei alte incepatoare... - de Assyria - 15-02-2011, 06:32 PM
RE: Poezii ale unei alte incepatoare... - de LaVyNuTZzZ - 15-02-2011, 11:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.363 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Cum viata o ia pe alte cai... Annya 54 37.978 25-04-2009, 09:31 AM
Ultimul răspuns: Annya
  Poezii...Poezii...Eu le scriu si eu le distrug frumusetea... Serenity 6 5.201 29-03-2008, 07:23 PM
Ultimul răspuns: Kajin

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)