15-02-2011, 06:01 PM
Asa si ..ce i-a spus? ouf! fataa matusicule sa vezi ce te bat eu pe tine ca ma tii in suspans! Deci capitolul este bun, vad ca avem cevaa mai multa descriere si asta imi place, dar sa stii ca acele cuvinte perpendicular...si mai era unul, nu este bine sa le repeti de mai multe ori..ai facut mai multe repetitii,si asta nu prea e bine, dar lasa asta, tre sa laud un pic p'aici. Deci saracuta Sakura meaa..pun pariu pe ce vreti voi..ca micuta mea floricica il viseaza pe micutul meu Sasuke..ar fi frumos asa...sa nu il cunoasca..dar totusi sa viseze la el..Asa dialogul, nu este nici pe departe Sec ..din potriva e ciresica de pe un tort cu cateva niveluri..delicioase. Naratiunea..vad ca "Micutsa Sakura (adica tu) nareaza foarte frumos" Descrierea,cum spuneam o ador..nu mai am cuvinte..(aici ma refer si pentru ca sunt bolnavioara...sunt racita.si m-a invoit diriginta (spre nenorocirea mea si spre bucuria ta ca am avut timp sa comentez) Deci..c-am atat .T3 c-am iubesc mult de tot!
Sa ma anunti cand apare nextul..daca nu ma supar si plang.si apoi mamii o sa te certa ca m-ai facut sa plang!
Bay-bay matusic'!
Sa ma anunti cand apare nextul..daca nu ma supar si plang.si apoi mamii o sa te certa ca m-ai facut sa plang!
Bay-bay matusic'!