Am terminat de citit '' Explozii in Stockholm'' de Liza Marklund. Mda, ma asteptam la cu totul altceva decat cea ce am citit. Majoritatea cartilor politiste suedeze pe care le-am citit mi-au placut dar asta m-a lasat cu un gust amar pe cerul gurii. Nu mi-a placut de la inceput. A fost lipsita de suspans, previzibila si de multe ori plictisitoare. Dar am citit-o pana la capat in speranta ca toata actiunea va lua o intorsatura brusca si ca va deveni captivanta... Dar nu a fost asa. Mi-am dat de la inceput despre cine era vorba in acele scurte capitole -sa le zic asa- de la inceputul fiecarui capitol. Si sfarsitul a fost previzibil, iar eu una mi-am dat seama cine a pus explozibilii inca de cand a fost mentionat prima data in carte. Pur si simplu avea un caracter care iesea in evidenta prea mult.
Nu stiu, pe mine una nu m-a impresionat. Nici felul cum scrie autoarea nu-mi place si sincer, n-as mai incerca inca o carte de-a ei...
Nu stiu, pe mine una nu m-a impresionat. Nici felul cum scrie autoarea nu-mi place si sincer, n-as mai incerca inca o carte de-a ei...