13-02-2011, 01:04 PM
Citat:That's a big crap. Prin simplul fapt ca bagi faze gen "nu e vina lor, prea mult bla decat tra" susti ca este o boala. Parca am mentionat intr-un alt post, care-i "marea treaba". Se pare ca nu se oboseste nici dracu sa citeasca. Din moment ce te declarii asa mare sustinatoare a homosexualitatii(ceea ce este fooarte ok, insa am impresia ca matale ai convingerile astea just for yaoi fun) mai fa-ti putini temele.No, actually, THIS is full of crap ^^ Eu nu stiu destule despre asta ca sa bag argumente in privinta testosteronului si a estrogenului, but i'm shure as hell that my teacher does. Nu vorbesc din filme honey. Ce am zic eu acolo mi-a fost transmis de fosta mea profesoara de psihologie, actuala de sociologie, that's because i'm interested in this "shit" ^^, but that's not the point, isn't it? Nu exista ce ai zi tu "care-i marea treaba", pentru ca NU exista o problema in a fi homosexual. Faptul ca faci discriminari sau ca esti homofob/a that's a problem ^^ And no, it's not for "yaoi fun" that's another crap :]
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]