13-02-2011, 01:19 AM
Deci la cat de beata si somnoroasa sunt, incerc sa-ti las comm.
Spun sincer ca imi pare rau ca nu am lasat la precedentele, din cauza scolii asteia nebune, care imi face zile fripte. :((
Deci nu-ti poti da seama cat am de invatat.. :((.
oricum lasam plansul. Deci ultimele doua capitole, mi-au palcut.. triste si pline de suspine. Saraca Rose, astea chiar nu vad cat de mult sufera. :(
Chiar imi pare rau de ea si chiar as vrea sa o ajut daca as putea. :-)
Greseli ai avut, dar foarte putine, putine [si eu nu am rezistat >:) :)) ]
Mi-a palcut cum ai descris totul, ai amanuntit bine sentimentele personajului principal, cata mister, cata complicatura.. doamne zici ca nu ne mai descurcam din ea.. da stiu am niste cuv.. de toate visele, insa chiar vreu sa visez.. ca-s cam adormita. :))
Deci pe scurt, mi-a placut.
Succes la scris si multa imaginatie !
Spun sincer ca imi pare rau ca nu am lasat la precedentele, din cauza scolii asteia nebune, care imi face zile fripte. :((
Deci nu-ti poti da seama cat am de invatat.. :((.
oricum lasam plansul. Deci ultimele doua capitole, mi-au palcut.. triste si pline de suspine. Saraca Rose, astea chiar nu vad cat de mult sufera. :(
Chiar imi pare rau de ea si chiar as vrea sa o ajut daca as putea. :-)
Greseli ai avut, dar foarte putine, putine [si eu nu am rezistat >:) :)) ]
Mi-a palcut cum ai descris totul, ai amanuntit bine sentimentele personajului principal, cata mister, cata complicatura.. doamne zici ca nu ne mai descurcam din ea.. da stiu am niste cuv.. de toate visele, insa chiar vreu sa visez.. ca-s cam adormita. :))
Deci pe scurt, mi-a placut.
Succes la scris si multa imaginatie !