13-02-2011, 12:45 AM
Dupa o mica absenta(ahh scoala asta,o mare sursa de:stress: ) am reusit si eu sa apar pe aici.
Au fost super ultimele doua capitole si imi plac enorm aceste schimbari de situatie.
'Mosu asta" ca sa o citez pe Larisa:)) are cam mult tupeu, ca sa nu mai spun ca momentul pe care si l-a ales sa faca pe tatal iubitor a fost total nepotrivit:?: Tocmai cand se incingeau lucrurile a aparut el repede:??
Per total a fost un capitol grozav desi m-i s-a parut un picut cam scurt "?
Succes si astept next-ul
Kiss you!
:bye:
Au fost super ultimele doua capitole si imi plac enorm aceste schimbari de situatie.
'Mosu asta" ca sa o citez pe Larisa:)) are cam mult tupeu, ca sa nu mai spun ca momentul pe care si l-a ales sa faca pe tatal iubitor a fost total nepotrivit:?: Tocmai cand se incingeau lucrurile a aparut el repede:??
Citat:Te-ai straduit?! Pai scuza-ma daca nu am observat, probabil ca eram prea ocupata sa vad cum stai beat si dai ordine. Iti pasa oare cum ne simteam noi, atata timp cat tu te simteai bine.Replica asta s-a potrivit ca o manusa iar tenta ironica a facut-o si mai potrivita ... Sper ca mosu' asta senil sa dispara cat mai repede din peisaj.
Per total a fost un capitol grozav desi m-i s-a parut un picut cam scurt "?
Succes si astept next-ul
Kiss you!
:bye: